کد خبر:۱۲۰۹۰۷۹

رژیم صهیونیستی بازهم آتش‌بس لبنان را نقض کرد

منابع خبری از بمباران برخی مناطق در شرق لبنان توسط رژیم صهیونیستی و نقض آتش‌بس خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از الجزیره، رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوز‌های خود، سه نقطه در منطقه «جرود قوسایا» در البقاع واقع در شرق لبنان را هدف قرار داد.

به تازگی روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی نوشت: در صورتی که ارتش لبنان نتواند در مهلت مشخص شده امنیت جنوب این کشور را تامین کند، ارتش اسرائیل قصد دارد در روستا‌های مرزی لبنان باقی بماند.

هاآرتص در ادامه این گزارش به نقل از منابعی در ارتش رژیم صهیونیستی به جنایات این رژیم در لبنان اشاره کرد و نوشت: از زمان برقراری آتش بس ۴۲ عضو حزب الله را ترور کرده‌ایم.

آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین‌المللی بامداد روز چهارشنبه (هفتم آذر) اجرایی شد.

از زمان اجرایی شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی چندین بار با حمله به مناطق جنوبی لبنان و کشته و زخمی کردن شهروندان این کشور، آتش بس را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک‌ها و روستا‌ها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

منبع:‌ ایرنا 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار