آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۹۸۴۴
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری مطرح کرد

حماسه ۹ دی نماد حرکت خودجوش مردم در حمایت از انقلاب اسلامی

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری حماسه ۹ دی را نماد حرکت خودجوش مردم ایران در حمایت از انقلاب اسلامی دانست.

نث

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام دیرباز نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: حماسه ۹ دی، روز بصیرت و آگاهی مردم ایران، ۱۵ سال پس از وقوع آن، هنوز یادآور حمایت گسترده مردم از انقلاب اسلامی در مقابل فتنه‌گران و آشوبگران است. در ۹ دی ۱۳۸۸، مردم ایران در اعتراض به ادعای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری، به خیابان‌ها آمدند و حمایت خود را از نظام و ولایت فقیه اعلام کردند. رهبر معظم انقلاب در این‌باره فرمودند که این حماسه محاسبات دشمن را به هم ریخت و نشان داد که مردم ایران در بزنگاه‌ها پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند.

وی افزود: این فتنه بخشی از یک پروژه بزرگتر توسط قدرت‌های خارجی بود که با حمایت برخی دولت‌ها و رسانه‌های غربی همراه شد. اما حضور مردم در ۹ دی، مشروعیت نظام را تایید و دشمنان را مأیوس کرد. این روز همچنین نشان داد که مردم ایران توانسته‌اند مداخلات خارجی را شناسایی و به آن واکنش قاطع نشان دهند.

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به اینکه حماسه ۹ دی حرکتی خودجوش و مردمی در دفاع از انقلاب اسلامی بود، گفت: مردم با حضور خود در این روز، نه تنها از نظام و رهبری حمایت کردند بلکه به فتنه‌گران و اغتشاشگران پاسخ کوبنده‌ای دادند.

وی افزود: مهمترین پیام حماسه ۹ دی، نشان دادن عزت و سربلندی ایران اسلامی به جهانیان بود.

دیرباز همچنین بر ضرورت تبیین این حماسه به نسل جوان تأکید کرد و گفت: دشمنان همواره سعی دارند با توطئه‌ها و دسیسه‌های مختلف، فاصله‌ای بین مردم و مسئولان ایجاد کنند که یکی از نمونه‌های آن فتنه ۸۸ بود. وی افزود که حماسه ۹ دی باید بازخوانی شده و از آن به‌طور جدی یاد شود تا جوانان از این دستاوردهای تاریخی درس بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار