به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ علیرضا کمیلی، کنشگر جهان اسلام در نشست «نبض مقاومت چگونه میزند؟» که به همت انجمن علمی دانشجویی الهیات در واحد خواهران دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد؛ گفت: اگر کسی بگوید «غافلگیر شدیم»، من اصلاً نمیپذیرم. بله، ممکن است یک دانشجو که اطلاع چندانی نداشته، غافلگیر شود؛ اما در کل غافلگیری وجود نداشته است. تقریباً همه چیز قابل پیشبینی بوده است. غافلگیری فقط در جایی رخ داده که آن هم بیشتر به نیروهای امنیتی و نظامی مربوط میشود. حتی در همان مورد هم غافلگیری قابلپذیرش نیست. مثلاً اینکه بگویند «چرا ارتش واکنش نشان نداد؟» تا حدی میتوان آن را قبول کرد، اما اصل حمله کاملاً معلوم بوده است.
وی افزود: آنها در حال آماده شدن بودند. سه روز قبل از آن، شما بمباران کردید و حمله کردید. همه چیز مشخص و واضح بود. حتی در رسانهها دعوا شده بود که «آیا الان وقت حمله است یا نه؟». این موضوع بهطور علنی مطرح شده بود. چه کسی میگوید ما نمیدانستیم؟ همه چیز شفاف و روشن بود.
کمیلی خاطرنشان کرد: مشکلات داخلی هم کاملاً واضح بود. بسیاری از آنها، از مشکلات اقتصادی گرفته تا رشوهخواری، ناکارآمدی برخی نهادها، و حتی ریزش سرمایه اجتماعی، مشخص بودند. چه در داخل کشور و چه در بیرون، این مسائل بهخوبی دیده میشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اما نکته مهم این است که اجتماعی کردن مسئله فلسطین، یعنی درگیر کردن جامعه با موضوع مقاومت، و همچنین درگیر کردن نخبگان، مسئلهای کلیدی است. یعنی شماها هم باید در این مسئله مشارکت کنید.