توضیح وزارت خارجه لبنان درباره بازرسی هواپیمای ایرانی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خارجه لبنان پساز بازرسی غیرمعمول هواپیمای شرکت ماهان در فرودگاه رفیق حریری بیروت اعلام کرد: بعداز دریافت یادداشتی ازسوی سفارت ایران دربارهٔ محتویات ۲ کیف کوچک یک دیپلمات ایرانی، اجازهٔ ورود این کیفها را صادر کردهایم.
در این توضیحات آمده است: این دو کیف کوچک حاوی اسناد، اوراق و اسکناسهایی بود که صرفا برای استفاده سفارت در نظر گرفته شده بود.
وزارت خارجه لبنان یادآور شد: بر این اساس، ورود این دو کیف کوچک براساس کنوانسیون وین در مورد روابط دیپلماتیک ۱۹۶۱ مجاز بود.
در همین حال یک منبع آگاه در سفارت ایران در لبنان گفت: به دستور وزیر کشور لبنان و با فشارهای آمریکایی و اسرائیلی این اتفاق رخ داد و تصور کرده بودند که ایران از طریق ماهان پول منتقل میکند و تمام بارها را بازرسی کردند و چیزی مشهود نبوده است.
این منبع آگاه اظهار کرد: یک کیف کوچک معمولی که مطابق قوانین دیپلماتیک باید بدون بازرسی رد شود، اصرار داشتند که آن هم باز شود که با دخالت وزارت خارجه لبنان حل شد و بدون بازرسی وارد شد.