کد خبر:۱۲۱۲۴۱۴

معترضان انگلیسی کارخانه تسلیحات‌سازی در ولز را به دلیل نقش در جنگ غزه محاصره کردند

در اعتراض به حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه، گروهی از معترضان وابسته به ائتلاف "Cymru Peace" به طور مسالمت‌آمیز کارخانه تولید تسلیحات "BAE Systems Glascoed" در شهر پونتی‌پول واقع در ولز را محاصره کردند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: در اعتراض به حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه، گروهی از معترضان وابسته به ائتلاف "Cymru Peace" به طور مسالمت‌آمیز کارخانه تولید تسلیحات "BAE Systems Glascoed" در شهر پونتی‌پول واقع در ولز را محاصره کردند. این اعتراض به منظور محکوم کردن نقش این کارخانه در تولید تسلیحاتی برگزار شد که به گفته معترضان، توسط اسرائیل علیه مردم فلسطین استفاده می‌شود. آنان خواستار پایان دادن به حمایت نظامی بریتانیا از اسرائیل شدند.

مطالبات معترضان، توقف تسلیح نسل‌کشی

معترضان در روز چهارشنبه ۲۸ نوامبر، ورودی‌های کارخانه را برای چندین ساعت مسدود کردند که این اقدام موجب اختلال در تردد و جلوگیری از ورود و خروج به این تأسیسات شد. آنان پلاکاردهایی با شعارهایی همچون «توقف تسلیح نسل‌کشی» و «تسلیحات بریتانیایی می‌کُشند» در دست داشتند و تأکید کردند که شرکت "BAE Systems" نقشی مستقیم در تأمین تسلیحات برای اسرائیل دارد.

این محاصره به عنوان بخشی از "هفته جهانی اقدام برای فلسطین" برگزار شد؛ ابتکاری بین‌المللی برای اعتراض به سیاست‌های اسرائیل و حملات نظامی در غزه. ائتلاف معترضان اعلام کرد که این کارخانه به دلیل نقش کلیدی‌اش در تأمین تسلیحاتی که توسط ارتش اسرائیل استفاده می‌شود هدف قرار گرفته است. آنان این تسلیحات را عامل تشدید خشونت‌ها و ادامه آنچه "نسل‌کشی علیه فلسطینیان" خوانده‌اند، دانستند.

نقش تسلیحات تولید شده در ولز

ائتلاف معترضان به ساخت قطعات هواپیماهای جنگی "F-35" و "F-16" توسط شرکت "BAE Systems" اشاره کرد که در حملات اسرائیل علیه غزه مورد استفاده قرار می‌گیرند. آنان معتقدند که فروش این تسلیحات، بحران انسانی در منطقه را به طور مستقیم تشدید می‌کند.

واکنش شرکت "BAE Systems"

شرکت "BAE Systems" در بیانیه‌ای ادعا کرد که تسلیحات نظامی به طور مستقیم به اسرائیل نمی‌فروشد. این شرکت اعلام کرد:

«ما در حال حاضر هیچ تجهیزات نظامی به طور مستقیم به دولت اسرائیل نمی‌فروشیم و هیچ عملیات یا کارمندی در اسرائیل یا غزه نداریم. وضعیت در اسرائیل و غزه تأثیرات مخربی بر غیرنظامیان گذاشته است و امیدواریم هر چه زودتر این بحران حل شود.»

همبستگی گروه‌های مختلف

این اقدام اعتراضی با حضور فعالان محلی، اعضای جامعه ولزی، کارگران، و گروه‌هایی نظیر "Cardiff Stop the War" و "Extinction Rebellion" برگزار شد. ائتلاف معترضان بر اهمیت تداوم فشار عمومی تأکید کردند تا مانع از سودآوری شرکت‌ها از تولید تسلیحاتی شوند که در درگیری‌های مخرب استفاده می‌شود.

آنان همچنین تصریح کردند که هفته جهانی اقدام برای فلسطین با هدف برجسته‌سازی نقض حقوق بشر در سرزمین‌های فلسطینی و ضرورت پاسخگویی دولت‌ها و شرکت‌های حامی این نقض‌ها برگزار شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار