آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۲۹۳۸

بلینکن: از حضور در افغانستان درس‌های مهمی گرفتیم

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن از درس‌هایی که در افغانستان آموخته، در سوریه استفاده کرده است و به دلیل پایان دادن به طولانی‌ترین جنگ آمریکا در افغانستان عذرخواهی نمی‌کند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، اظهار داشت: "واشنگتن از درس‌هایی که در افغانستان آموخت در سوریه استفاده کرد."

وی افزود: "تجربه حضور در افغانستان به ما کمک کرد تا در مواجهه با بحران‌های سوریه، لبنان و (رژیم) اسرائیل متفاوت عمل کنیم."

بلینکن گفت: "به دلیل پایان دادن به طولانی‌ترین جنگ آمریکا در افغانستان عذرخواهی نمی‌کنیم. به دلیل خروج ایالات متحده از افغانستان نسل دیگری از آمریکایی‌ها مجبور نیستند در آنجا بجنگند و کشته شوند و این مساله یک دستاورد بزرگ است."

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: "اگر در چند هفته آینده موفق نشویم آتش‌بس را در غزه برقرار کنیم، این مساله را به دولت آینده تحویل خواهیم داد و آنها می‌توانند تصمیم بگیرند که آیا این کار را انجام دهند یا خیر."

وی ادامه داد: "ایالات متحده در حال حاضر به طور جدی با شرکای خود به ویژه کشورهای عربی برای توسعه و اجرای یک طرح جامع پس از پایان جنگ در غزه همکاری می‌کند."

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار