آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۳۹۸۴

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: ارتش برای سال‌ها در مناطقی از لبنان باقی خواهد ماند+فیلم

کارشناس شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در برنامه‌ای تلویزیونی از تصمیم رژیم اسرائیل برای باقی‌ماندن طولانی‌مدت در برخی مناطق لبنان خبر داد.
محمد مهدی رضائی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری دانشجو، کارشناس شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در برنامه‌ای تلویزیونی از تصمیم رژیم اسرائیل برای باقی‌ماندن طولانی‌مدت در برخی مناطق لبنان خبر داد.

منابعی در کابینه رژیم اسرائیل به شبکه ۱۲ عبری‌زبان گفتند: «برخی نقاط در جنوب لبنان وجود دارد که ارتش برای سال‌های طولانی قصد دارد در آنها باقی بماند و خارج نشود».

این اظهارات پس از آن است که فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) اواخر شب گذشته اعلام کرد که «مرحله‌ی اول» خروج نیرو‌های ارتش اسرائیل از جنوب لبنان (از بخش غربی، ناقوره و روستا‌های این منطقه) تکمیل شده است.

روز گذشته نیز «جاسپر جفرز» فرمانده مکانیزم نظارت بر آتش‌بس در جنوب لبنان از مقر لشکر پنجم ارتش لبنان که در روز‌های اخیر جایگزین ارتش اسرائیل در بخش غربی شده است، بازدید کرد.

کد ویدیو

ارتش لبنان همچنین انبار مهماتی را که در روز‌های گذشته از روستا‌های لبنان از حزب‌الله به دست آورده بود، به ژنرال آمریکایی تحویل داد. انتظار می‌رود این سلاح‌ها در روز‌های آینده منهدم شوند. «جاسپر جفرز» نیز که یک ژنرال آمریکایی است از ارتش لبنان تمجید کرد.

از سوی دیگر روزنامه اسرائیلی جروزالم پست به نقل از یک منبع مطلع مدعی شد که دولت بایدن پیامی را در مورد اجرای توافق با لبنان به مقامات اسرائیلی منتقل کرده و گفته است: «مهم است اسرائیل به گونه‌ای رفتار نکند که نشان دهد از تعهدات خود تخطی می‌کند».

آتش‌بس ۶۰ روزه میان اسرائیل و حزب‌الله لبنان در ۱۷ آذر ماه وارد فاز اجرایی شد و قرار بر این شده است که با عقب‌نشینی حزب‌الله به شمال روز «لیتانی» و استقرار ارتش لبنان در مناطق مرزی، ارتش اشغالگر اسرائیل نیز مناطق اشغالی در جنوب لبنان را تخلیه کند؛ تعهدی که به نظر می‌رسد اسرائیل حاضر به اجرای کامل آن نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار