به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، جعفر اصغری معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: واحدهای تولیدی صادرکننده استان، تجار و تولیدکنندگان ثبت نام شده در این سامانه بر مبنای شاخصهای صادرات ارزیابی میشوند و برترینها به زودی تجلیل میشوند.
وی توضیح داد: پروندههای این افراد در کمیتهای با حضور نمایندگان استانداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان امور اقتصادی و دارایی، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل گمرکات، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل استاندارد، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بانک توسعه صادرات، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، اتاق تعاون، شرکت نمایشگاههای بینالمللی، خانه صنعت و معدن و شرکت شهرکهای استان مرکزی بررسی میشود.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اضافه کرد: درآمد ارزی حاصل از صادرات، حفظ و توسعه بازارهای هدف و فعالیتهای بازاریابی، مهارت فنی و تخصصی در بخش صادرات، حضور شرکت ها در نمایشگاههای بینالمللی، راه اندازی دفتر فروش یا نمایندگی در کشورهای مختلف، دریافت گواهینامه استاندارد بین المللی و عضویت در تشکلهای صادراتی ملی و استانی از شاخصهای انتخاب صادرکنندگان برتر این استان است.
اصغری افزود: شناسایی صادرکنندگان فعال و تشویق این قشر از جامعه به ادامه فعالیت، معرفی ظرفیتهای تولیدی استان به اقشار مختلف جامعه و ارائه الگوهای مناسب برای گسترش فعالیت صادراتی مهمترین هدف تجلیل از صادرکنندگان برتر استان مرکزی است.
وی بیان کرد: پیشبینی میشود آیین تجلیل از صادرکنندگان برتر استان مرکزی نیمه اول بهمنماه برگزار شود.
بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد تولیدی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند که بر اساس آخرین آمار بیش از ۶۰۰ واحد از این واحدهای تولیدی در زمره صادرکنندگان قرار دارند.