آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۸۳۸۱
مخبر در دومین دیدار با جمعی از نخبگان حوزه سلامت:

دانشگاه‌ها در عرصه تولید مواد اولیه دارو پیشگام شوند

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در دومین جلسه دیدار با نخبگان حوزه نظام سلامت گفت: مهمترین اصل در فرآیند تولید و زنجیره تامین دارو، خودکفایی و تولید مواد اولیه دارو‌ها است و با توجه به ظرفیت‌های انسانی و زیرساختی کشور، دانشگاهیان، شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی توان تولید مواد اولیه و تجهیزات پزشکی را دارند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در دیدار با جمعی از دست اندرکاران و نخبگان حوزه تولید دارو و تجهیزات پزشکی، حدود دو ساعت به شنیدن دغدغه‌ها، پیشنهادات و ارائه راهکار‌ها برای افزایش تولید و تامین زنجیره پایدار دارو در کشور نشست.

در این دیدار فعالان حوزه تولید دارو، تجهیزات پزشکی و همچنین شتاب دهندگان واحد‌های فناوری تولید دارو به بیان جزئیاتی از فعالیت‌های انجام شده خود پرداخته و راهکار‌هایی درباره افزایش ظرفیت تولیدات دارویی و تجهیزات پزشکی و کاهش وابستگی کشور از واردات مواد اولیه محصولات پزشکی و درمانی ارائه کردند.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری نیز راه کار‌هایی را برای توسعه توان تولید آنها ارایه و تاکید کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران از نخبگان، دانشگاهیان و شرکت‌های دانش بنیان که قادر هستند توان تولید مواد اولیه و تجهیزات پزشکی را افزایش داده و این صنعت را توسعه دهند، حمایت خواهد کرد.

آقای مخبر همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود گفت: در شرایط فعلی باید ساختار‌هایی که جداگانه و جزیره‌ای کار می‌کنند در کنار یک دیگر هم افزا شوند تا با اتصال سرمایه گذار به گروه‌های دانشی و تحقیقاتی جوان و بومی، مسیر تکمیل زنجیره تولید دارو و تجهیزات پزشکی با محوریت ساخت مواد اولیه درجه یک در کشور شتابی چشمگیر به خود ببیند.

پیشتر؛ در جلسه نخست با فعالان تولید محصولات سلامت محور و صاحب نظران این عرصه درباره امکان سنجی افزایش تولید و کیفیت محصولات دانش بنیان سلامت به ویژه دارو و تجهیزات پزشکی مواردی مطرح و تصمیم سازی‌هایی انجام شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار