کد خبر:۱۲۱۸۹۸۹

استاندار اردبیل: موانع صادراتی در استان شناسایی و برطرف خواهند شد

نماینده دولت در اردبیل با اشاره به نقش ۲۰ درصدی واحدهای تولیدی استان در صادرات، گفت: شناسایی و رفع موانع رشد بخش تولید و صادرکنندگان در حوزه‌های مختلف، از جمله کشاورزی، ضروری است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امامی یگانه روز چهارشنبه در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان اظهار کرد: بررسی آمار افزایش یا کاهش صادرات در سال‌های متمادی و برگزاری نشست‌های مشورتی واحدهای تولیدی صادرات‌محور و صادرکنندگان برای شناسایی و رفع موانع باید در دستور کار باشد.

وی افزود: همچنین نیاز است وضعیت صادرات استان اردبیل نسبت به میزان تولیدات بررسی و افق توسعه صادرات برای سال‌های آینده در بخش‌های مختلف تولید مشخص و با همکاری دستگاه‌های مرتبط و تخصصی صادرات و اتاق بازرگانی استان افق چشم‌انداز برای سال‌های آینده تعیین شود.

امامی یگانه با اشاره به لزوم محدود نکردن صادرات به مرز تصریح کرد: با توجه به ارزآوری بالای صادرات و نقش آن در رونق اقتصادی استان باید با نگاه تخصصی و شناسایی توانمندی‌های صادراتی، با کشورهای غیر هم‌مرز تعاملات اقتصادی و صادرات را گسترش دهیم.

او با اشاره به وضعیت گمرک استان اردبیل خواستار به روز و روان کردن ارائه خدمات در آن شد و ادامه داد: گمرک محل رفت‌وآمد رانندگان کشورهای همسایه و مسیر ترانزیتی است و باید با شناسایی اولویت‌ها، جایگاه آن ارتقا یابد و روان‌سازی گمرکی محقق شود.

استاندار اردبیل همچنین با تاکید بر بررسی تقویم نمایشگاهی سال آینده استان اردبیل بر هماهنگی در خصوص عرضه محصولات تولیدی در نمایشگاه و ارائه تولیدات و رفع نیاز مردم با حداکثر تخفیف تاکید کرد.

مدیران دستگاه‌های مرتبط نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت و روند صادرات و نیازمندی‌های توسعه صادرات و وضعیت گمرگ استان اردبیل را ارائه کردند.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده و با جمهوری آذربایجان هم مرز است و گمرک بیله‌سوار از امکانات مهم صادرات و واردات در این استان محسوب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار