به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علیاکبری در همایش خادمان حضور شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تقدیر از نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای برگزاری این همایش و گردهمایی دست اندرکاران بزرگداشت مراسم و مناسبتهای ملی و انقلابی و گرامیداشت «ایام الل» ه گفت: این اجتماعات و گرد هم آمدنها موجب نشاط و هم افزایی و برکت در انجام وظایف و مسئوایتهای مشترک شده و ان شالله این اجتماع در ماه مبارک و نورانی رجب، مورد عنایت خداوند متعال و مشمول عنایت و دعای خاص ولی عصر (عج) قرار گیرد.
وی تاکید کرد: لازم است در تبیین اهداف انقلاب اسلامی به وجوه اعتقادی و ایمانی انقلاب توجه ویژه داشته باشیم؛ زیرا توجه به این ارزشهای فطری و حرکت در این مسیر معنوی، مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته و حال خوبی به مخاطب خواهد داد. هنر امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، پیوند دادن میان انقلاب و بعثت خانم الانبیا حضرت محمد (ص) بود و حضرت امام راحل با همان نگاه، منطق، روش و شعارهای پیامبر (ص) این انقلاب را هدایت کردند. به همین دلیل به عمق جان و دلهای مردم نشست و تحولی عظیم در جامعه به وجود آورد.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: این بیانیه بسیار مهم، جمع بندی استادانه از مسیر طی شده و افق پیش روی انقلاب اسلامی است که بر اساس بنیانهای فطری و مبانی اسلام توسط مقام معظم رهبری ترسیم شد انقلاب اسلامی برگرفته از بعث نبوی، غدیر علوی و در نهایت ظهور مهدوی و طلوع خورشید عظمای ولایت است و آنچه به لحاظ ماهیت، انقلاب ایران را از سایر انقلابها متمایز میکند، تکیه بر همین ارزشهای فطری و معنوی و ایمانی است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینکه «گاهی جامعه در تحلیل و درک عمیق انقلاب اسلامی دچار اختلال محاسباتی و مشکل در قضاوت میشود» اظهار داشت: موانعی در خصوص شناخت و درک صحیح ماهیت انقلاب اسلامی برای جامعه کنونی وجود دارد که موجب شده جامعه به دلیل هم عصر بودن با تاسیس چنین نظامی، دچار نزدیک بینی شده و گاهی از درک ذات و ماهیت این انقلاب غافل شود، زیرا وقتی به قله از نزدیک نگاه کنیم عظمت و بزرگی آن را نمیبینیم و این امر یک نکته کلیدی در شناخت و تفسیر مسائل مرتبط با انقلاب است و یکی از رسالتهای تبیینی ما این است که واقعیت، شکوه، زیبایی و عظمت قله را به مخاطب نشان دهیم؛ بنابراین وظیفه ما این است که عظمت و شکوه این انقلاب و اهداف والای آن را برای مردم تبیین کنیم و ایام الله دهه فجر امسال که فجر مهدوی و مقارن با اعیاد شعبانیه و نیمه شعبان است، فرصت خوبی برای این امر مهم است. برای این کار لازم است به فطرت و ایمان و ارزشهای معنوی افراد رجوع کرده و با نگاه تبیینی و ایمانی این مسیر را تشریح کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ذائقه دینی و ولایی جامعه باید زنده نگه داشته شود و لازم است به نسبت انقلاب اسلامی با این مسیر نورانی که ان شالله به ظهور امام زمان (عج) منتهی خواهد شد توجه ویژه داشته باشیم. فجر امسال فجر مهدوی است و لازم است افقهای بلند آینده و راهی که انقلاب به سوی عصر ظهور و افقهای تاریخی و تحولات جهانی باز کرد، تشریح شود و امید و نشاط در این مسیر ایجاد گردد. باید افتخار کنیم در کشوری زندگی میکنیم که هویت استکبار را به چالش کشیده و در مقابل سلطه گران جهان ایستاده است. برای تبیین انقلاب اسلامی لازم است به ارزشهای فطری و ایمانی و معنوی مردم رجوع کنیم و نسبتی را که این انقلاب با شکل گیری تمدن اسلامی و رسیدن به عصر مهدوی دارد، برای جامعه به ویژه جوانان تبیین نمائیم.
وی خاطرنشان کرد: در عصر غیبت و هزارهای که پشت سر گذاشتیم همواره ستارههایی داشتهایم که زعامت جامعه شیعی را بر عهده داشتهاند و برخی ستارهها چهرههایی بسیار پرنور بودهاند. مسأله زعامت شیعه در عصر غیبت با کلید واژههای نیابت، کفالت و مرجعیت تا زمان ظهور بیان شده، اما در این عصر، از دوران ستارهها به دوران ماه و روشنایی رسیدیم. دهه فجر امسال که با شعبان المعظم و ولادت امام زمان (عج) مقارن شده، بهترین فرصت برای تشریح نسبت انقلاب اسلامی با عصر ظهور است که مسیری را برای حرکت به سوی ظهور باز کرده و ان شالله به انقلاب امام عصر منتهی خواهد شد.