کد خبر:۱۲۲۱۲۴۷

امیر نعمتی: نیروی زمینی ارتش آماده انجام مأموریت در هر نقطه از کشور است

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: این نیرو، از قدرت تحرک بالا، آمادگی لجستیکی و چابکی نفرات و عناصر انسانی، جهت اجرای هرگونه و هر تعداد مأموریت ذاتی و محوله در هر نقطه کشور برخوردار است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ «نوذر نعمتی» جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، همزمان با آغاز مرحله نهایی رزمایش امنیتی، تهاجمی و متحرک این نیرو در منطقه عمومی غرب کشور، اظهار داشت: رزمایش امنیتی، تهاجمی و متحرک نیروی زمینی ارتش در منطقه عمومی غرب کشور، محور نفت‌شهر-قصرشیرین و در نزدیکی نقطه صفر مرزی، جهت مقابله با گروهک تروریستی داعش در عمق منطقه کشور مقابل، طراحی و پس از انجام هماهنگی‌های لازم با مسئولان سیاسی و نظامی کشور مقابل این رزمایش برگزار شد.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: نیروی زمینی، آماده انجام هر مأموریتی در هر نقطه کشور است

امیر سرتیپ نعمتی با اشاره به پیام این رزمایش تأکید کرد: پیام این رزمایش آن است که اگر گروهک تروریستی داعش یا دیگر گروهک‌های مشابه و هم‌راستا با جریانات تکفیری- تروریستی، بخواهند در نزدیکی مرز‌های کشور، به انجام هرگونه اقدامی علیه امنیت ملی ایران اسلامی دست بزنند، در همان منطقه مورد حملات شدید و تهاجمی نیرو‌های مسلح و نیروی زمینی ارتش قرار خواهند گرفت. مضافاً آن‌که پیام این رزمایش برای دیگر کشور‌های دوست و همسایه، چیزی جز ترویج صلح، دوستی و برادری نیست.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه تجهیزات مورد استفاده در این رزمایش، از تمامی مؤلفه‌های مد نظر این نیرو برخودار هستند، تصریح کرد: تمامی تجهیزات، تسلیحات و جنگ‌افزار‌هایی که در این رزمایش مورد استفاده قرار گرفتند، از ویژگی‌ها و مؤلفه‌های چهارگانه دورزنی، دقیق‌زنی، هوشمندی و شبکه‌محوری برخوردار هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به روند اجرایی مرحله نهایی رزمایش این نیرو در منطقه عمومی غرب کشور، گفت: مرحله نهایی این رزمایش، با انتقال تیپ ۵۵ هوابرد نیروی زمینی ارتش از شیراز به منطقه عمومی رزمایش، با طی مسافتی بالغ بر هزار و ۵۰۰ کیلومتر آغاز شد؛ بدین معنا که عناصر این تیپ، به صورت کاملاً تعجیلی، متحرک و با اتکا به چندمهارته‌بودن تیپ‌های نیروی زمینی ارتش، به نابودی اهداف، استحکامات و مواضع مد نظر پرداختند.

امیر نعمتی با بیان اینکه در این رزمایش، از اولین‌های متعددی رونمایی شد، افزود: انجام عملیات پرواز جمع تعداد قابل توجهی از انواع ریزپرنده‌های جدید و تهاجمی، بهره‌گیری از ربات‌های تجهیزشده به انواع سلاح‌های مختلف و نهایتاً به‌کارگیری سامانه ضدزره بهره‌مند از موشک‌های الماس و دهلاویه، از جمله اولین‌هایی بودند که در این رزمایش و به همت نیروی زمینی ارتش مورد رونمایی و ارزیابی میدانی قرار گرفتند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: علاوه بر اینها، باید از به‌کارگیری سامانه‌های دید در شب و تیر در شب هواپیمایی نیروی زمینی ارتش به عنوان بخشی از مهم‌ترین دستاورد‌های این رزمایش نام برد؛ چرا که هوانیروز ارتش با اتکا به این سامانه‌ها قادر است تا هفت برابر بیش از بُرد تسلیحات پیشین به نابودی اهداف و استحکامات دشمن بپردازد.

سرتیپ نعمتی با تشریح میزان پیچیدگی این رزمایش، بیان کرد: این رزمایش، ترکیبی از عملیات متحرک هوایی، مشترک هوابرد، پشتیبانی تجهیزات، به کارگیری تسلیحات دقیق‌زن و هوشمند و نهایتاً بارریزی در عمقی بیش از ۱۵۰۰ کیلومتر بوده است.

وی در پایان با اشاره به تمهیدات این نیرو جهت برگزاری دو رزمایش پیچیده و دشوار در منتهی‌علیه دو نقطه شرقی و غربی کشور، خاطرنشان کرد: نیروی زمینی ارتش در فاصله زمانی یک هفته، به اجرا و عملیاتی‌سازی دو رزمایش در منتهی‌الیه نقطه صفر مرزی در شرق و غرب کشور مبادرت ورزید؛ بدین ترتیب که یک رزمایش، در منطقه عمومی شمال شرق کشور، در نزدیکی شهرستان تایباد و رزمایش دیگری، در منطقه عمومی غرب کشور، در نزدیکی شهرستان نفت‌شهر و به شیوه تهاجمی واکنش‌سریع، اجرا کرد که این امر نشان می‌دهد که نیروی زمینی ارتش، از قدرت تحرک بالا، آمادگی لجستیکی و چابکی نفرات و عناصر انسانی، جهت اجرای هرگونه و هر تعداد مأموریت ذاتی و محوله برخوردار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار