کد خبر:۱۲۲۱۲۴۹

تجهیز ارتش به پرنده‌های بدون سرنشین، ربات‌ها و انواع ادوات هدایت‌پذیر برای جنگ‌های نوپدید

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: ارتش ضمن استفاده از علوم، پدیده‌ها و دستاورد‌های جدید و روزآمد، از آنها در راه انجام وظایف خود یعنی ایجاد امنیت و آرامش برای ملت ایران استفاده خواهد کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، پس از حضور در جمع رزمندگان رزمایش امنیتی، تهاجمی و متحرک نیروی زمینی ارتش که در منطقه عمومی غرب کشور برگزار شد، اظهار کرد: هر نیروی نظامی وظیفه دارد که همواره و متناسب با هر تهدیدی که ممکن است در آینده با آن مواجه شود، آمادگی کامل داشته باشد. در همین راستا نیروی زمینی ارتش، مطابق برنامه‌ریزی‌ها و در راستای حرکت به سوی بهره‌مندی از فناوری‌های نوین در جنگ‌های نوپدید، اقدام به برگزاری دو رزمایش در مناطق عمومی شرقی و غربی کشور کرد.

امیر سرلشکر موسوی افزود: استفاده از ریزپرنده‌ها، پرنده‌های بدون سرنشین، ربات‌ها و انواع ادوات و تجهیزات هدایت‌پذیر از راه دور، تنها بخشی از توانمندی‌هایی بودند که نیروی زمینی ارتش به منظور کسب، حفظ و ارتقای آمادگی حداکثری برای جنگ‌های نوپدید و آینده، از آنها رونمایی و بهره‌برداری کرده است.

وی تصریح کرد: بحمدالله آن‌چه که برای رزمایش طراحی شده بود، به نحو مطلوب و شایسته انجام شد.

امیر سرلشکر موسوی در خصوص انجام همکاری‌های روزافزون ارتش با شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد: برابر تدابیر فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) از سالیان قبل معاونت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان‌های جهاد خودکفایی ارتش در تعامل هم‌افزا با بخش‌های نخبگانی، دانشگاهی و شرکت‌های متخصص و دانش‌بنیان کشور، نتایج بسیار مطلوب و اثربخشی به‌دست آورده‌اند که تجلی آن در چنین رزمایش‌هایی نمود می‌یابد.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: ادوات، تجهیزات و تسلیحات ارتش در تمامی نیرو‌های تابعه، پیشرفت کمی و کیفی بسزایی داشته‌اند.

سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: ارتش ضمن استفاده از علوم، پدیده‌ها و دستاورد‌های جدید و روزآمد، از آنها در راه انجام وظایف خود یعنی ایجاد امنیت و آرامش برای ملت ایران استفاده خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار