کد خبر:۱۲۲۱۸۸۳

تعطیلی فرودگاه بین‌المللی «ریگان» در پی حادثه هوایی امروز

در پی برخورد یک هواپیمای مسافری‌بری آمریکا با ۶۸ سرنشین با یک بالگرد نظامی «بلک هاوک»، سازمان هوانوردی آمریکا اعلام کرد فرودگاه بین‌المللی ریگان تا روز جمعه تعطیل خواهد بود.

تعطیلی فرودگاه بین‌المللی «ریگان» در پی حادثه هوایی امروز

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از الجزیره، در پی برخورد یک هواپیمای مسافری‌بری آمریکا با ۶۸ سرنشین با یک بالگرد نظامی «بلک هاوک»، سازمان هوانوردی آمریکا اعلام کرد فرودگاه بین‌المللی ریگان تا روز جمعه تعطیل خواهد بود.

مقامات آمریکا می‌گویند هیچ کدام از سرنشینان این ۲ هواپیما زنده نماندند و تلاش‌ها برای بیرون کشیدن اجساد از رودخانه پودماک در جریان است.

پیش‌تر شبکه یو اس‌ای تودی و دیگر رسانه‌های محلی آمریکا گزارش دادند که به دلیل سردی شدید هوا ممکن است که همه مسافران هواپیمای سقوط کرده در رودخانه پودماک واشنگتن، جان باخته باشند.

این در حالی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در واکنش به حادثه برخورد بالگرد نظامی به هواپیمای مسافربری در واشنگتن، سوالاتی را مطرح و در این باره شبهه افکنی کرد. وی در ارتباط با دلیل حرکت بالگرد نظامی به سوی هواپیمای مسافربری به مدتی طولانی ابهام افکنی کرد و این مساله را سوال برانگیز دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار