کد خبر:۱۲۲۱۹۷۴
در گفت‌و‌گو با دانشجو مطرح شد

جشنواره جهادگران؛ تلفیق هنر، ادبیات و تجربه‌های جهادی در خدمت مردم است/ ارسال ۴۲٠٠ اثر جهادی+فیلم

ششمین دوره جشنواره جهادگران با حضور بیش از ۴۴۰۰ شرکت‌کننده از سراسر کشور، میزبان تجربه‌های موفق گروه‌های جهادی در حل مسائل مناطق کم‌برخوردار است.

امیرحسین حیدرپور، دبیر ششم جشنواره جهادگران در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: الحمدالله، امسال ششمین دوره این جشنواره از آبان ماه فعالیت خود را آغاز کرد. این جشنواره در سه بخش تخصصی، هنری و ادبی برگزار می‌شود.

در بخش تخصصی، میزبان آثار گروه‌های جهادی هستیم که تجربیات موفق خود در حل مسائل مناطق کم‌برخوردار کشور را ارائه می‌دهند. هدف ما ایجاد یک چرخه دانشی و انتقال تجربه بین گروه‌های جهادی است.

در بخش‌های هنری و ادبی، هنرمندان و جهادگران با موضوع روایت حرکت‌های جهادی مشارکت کرده‌اند. فراخوان جشنواره در چند مرحله ارزیابی شد و امروز در آستانه اختتامیه، میزبان عزیزان جهادی از سراسر کشور هستیم. گروه‌هایی که به مرحله نهایی راه یافته‌اند، همزمان با ارائه آثار خود در سالن اصلی، داوری می‌شوند.

همچنین، نمایشگاهی از دستاورد‌های گروه‌های جهادی راه‌یافته به این مرحله برپا شده است. در کنار آن، غرفه‌هایی شامل کتاب، آثار هنری و ادبی، سالن گفت‌و‌گو و سازمان‌های نهادی (حامیان حرکت‌های جهادی) نیز دایر شده‌اند.

امسال، جشنواره جهادگران یک تفاوت عمده نسبت به سال‌های گذشته دارد و آن اضافه شدن بخش بین‌الملل تحت عنوان جایزه ابرار است. این بخش پس از اختتامیه جشنواره آغاز به کار می‌کند و اختتامیه آن در خرداد ماه برگزار خواهد شد. در این نمایشگاه، غرفه‌هایی از ملیت‌های مختلف حضور دارند که توانسته‌اند در کشور خود تجربه‌های موفق کار مردمی را رقم بزنند.

 

کد ویدیو

 

الحمدالله، هر سال شاهد رشد کمی و کیفی جشنواره هستیم. در سال گذشته، ۳۲۰۰ اثر از ۳۲۰۰ شرکت‌کننده در جشنواره حضور داشتند، اما امسال این عدد به ۴۴۰۰ شرکت‌کننده از سراسر کشور رسیده است که نشان‌دهنده رشد کمی جشنواره است. از نظر کیفی نیز، ارزیابی‌های انجام‌شده توسط هیئت داوران حاکی از رشد قابل توجه کیفیت آثار است.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار