لاریجانی: مطمئن بودم حزب‌الله پیروز خواهد شد/ عقب راندن رژیم صهیونیستی نیاز به خون بزرگ داشت!
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۲۸۶۵

لاریجانی: مطمئن بودم حزب‌الله پیروز خواهد شد/ عقب راندن رژیم صهیونیستی نیاز به خون بزرگ داشت!

مشاور رهبر انقلاب در ویژه برنامه «میان تیتر» به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، درباره تحولات یک سال اخیر در منطقه و نقش ایران در این وقایع توضیح داد.

علی لاریجانی

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: مشاور رهبر انقلاب در ویژه‌برنامه «میان تیتر» به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، درباره تحولات یک سال اخیر در منطقه و نقش ایران در این وقایع توضیح داد.

به گزارش خبرنگار بین‌الملل، علی لاریجانی با اشاره به اتفاقات پرشتاب منطقه اظهار داشت: «رخدادهای اخیر در منطقه نادر بوده و با سرعت زیادی به وقوع پیوسته است.» وی تأکید کرد که این تحولات نیازمند رایزنی‌های مداوم و گفتگوهای سیاسی بوده و رهبر معظم انقلاب نیز بر لزوم انتقال پیام‌های مهم از طریق این گفتگوها تأکید داشته‌اند.

حزب‌الله به بلوغ استراتژیک رسیده است

لاریجانی در ادامه به وضعیت حزب‌الله لبنان پرداخت و تأکید کرد که این جنبش از بلوغ بالایی برخوردار است و نیازی ندارد که ایران برای آن‌ها تصمیم‌گیری کند. وی افزود: «بعد از دیداری که در لبنان داشتم، مطمئن شدم که حزب‌الله در مسیر خود موفق خواهد بود.»

مشاور رهبر انقلاب همچنین به سفر خود به لبنان و دیدار با نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان اشاره کرد و گفت که حزب‌الله بر مواضع خود محکم ایستاده و از آن کوتاه نخواهد آمد.

 

کد ویدیو

 

نگرانی حزب‌الله از شهادت سید حسن نصرالله

وی در ادامه شهادت سید حسن نصرالله را عاملی دانست که نگرانی شدیدی در میان اعضای حزب‌الله ایجاد کرد. به گفته لاریجانی، جوانان حزب‌الله با دقت و شهامت در میدان نبرد حضور داشتند و همین روحیه عاشورایی باعث شد که رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت عقب‌نشینی کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد که عقب راندن رژیم صهیونیستی بهای بزرگی داشت و این پیروزی نیازمند فداکاری و خون‌های ارزشمند بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار