به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی ظلی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی نامهای که از طرف نظام پرستاری به مترون بیمارستان مربوطه برای ارائه گزارش درباره این پرونده ارسال کردیم، مترون بیمارستان طی تماسی اعلام کرد متهم ردیفاول این پرونده پرستار نیست و با مدرک جعلی در این بیمارستان مشغول به کار شده است.
وی ادامه داد: متأسفانه افراد دیگری نیز در این بیمارستان با سهلانگاری و اعتماد به شخص خاطی، درگیر این پرونده شدهاند.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تبریز گفت: براساس اعلام مترون بیمارستان منتظر صدور حکم دادگاه هستیم تا گزارش کامل آن را ارائه کنیم، هنوز بررسی این پرونده نهایی نشده و به مترون بیمارستان نیز اعلام نشده است.
ظلی افزود: این پرونده اکنون در مرحله بازجویی است و منتظریم حکم پرونده صادر شود، طبق اعلام مترون این بیمارستان از مجموع حدود ۲ هزار پرونده بیمار بررسیشده، ظاهراً در ۳۷ پرونده مشکل وجود دارد و متأسفانه برخی بیماران این پروندهها که اغلب در شرایط دشوار بیماری بودند فوت شدهاند.
وی ادامه داد: پرونده بیمارانی که متأسفانه فوت شدهاند، در حال بررسی است و منتظر نتایج بررسیهای قضایی هستیم.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تبریز تأکید کرد: آنچه باعث رنجش خاطر جامعه پرستاری شده این است که متأسفانه در رسانهها بهاشتباه اینطور اعلام شده است که متهم ردیفاول این پرونده پرستار است، در حالی که این موضوع درست نیست.
ظلی گفت: طبق گفته مسئولان این بیمارستان داروهایی که در بازار توسط متهم وارد شده اغلب داروهای اهدایی خانوادههای بیماران به بخش شیمیدرمانی این بیمارستان بوده است.
وی اضافه کرد: مسئولان بیمارستان برای اتفاقاتی که افتاده است و همچنین برای مدرک جعلی متهم ردیفاول شکایت کرده و پیگیر پرونده هستند.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تبریز ادامه داد: متأسفانه طبق روال معمول در کشور بیمارستانها برای جذب پرستار از سازمان نظام پرستاری استعلام نمیگیرند، این مسئله میتواند تبعاتی برای سلامت جامعه در پی داشته باشد، بدون شک در صورت استعلام صحت مدرک و عضویت فرد موردنظر از نظام پرستاری، چنین مشکلاتی به وجود نمیآمد و با در نظر گرفتن همین موضوع و موارد مشابه از مسئولان ذیربط انتظار داریم در جذب نیروهای گروه پرستاری، عضویت در نظام پرستاری و استعلام از این سازمان جزو شرایط استخدام باشد.