به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، غلامرضا سرلک در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: یکی از اتفاقاتی که در زندانهای گلستان انجام میشود این است که با ارائه آموزشهای لازم در تخصصهای مختلف به زندانیان مدرک فنی و حرفهای اعطا میشود.
وی ادامه داد: پس از آزادی از طریق این مدرک، تسهیلات بانکی دریافت خواهند کرد تا بتواند پس از زندان مشغول به کار شود و درآمد داشته و دوباره مرکتب بزه نشود.
سرلک افزود: در حال حاضر ۴۴ کارگاه در بنیاد تعاون زندان داریم که کارگران آن زندانیان هستند و حقوق و دستمزد نیز دریافت خواهند کرد.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی استان گلستان خاطرنشان کرد: کارگاه تولید یخچال ویترینی، تولید قارچ، تولید مفتول، تولید کیف و چرم، تولید ذغال، تولید عصا و لوازم چوبی بخشی از کارگاههایی است که در زندان فعال است و باعث توانمندی زندانیان خواهد شد.
سرلک گفت: در حال حاضر یک هزار و ۱۰۰ نفر زندانی مشغول کارداریم که ماهانه بیش از ۲ میلیارد تومان حقوق و دستمزد به این عزیزان پرداخت میکنیم.
وی افزود: تاکنون حتی یک نفر از زندانیانی که در کارگاههای ما مشغول به کار بودهاند پس از آزادی دوباره بازگشت به زندان نداشتهاند و همه با کشب توانمندی پس از آزادی مشغول به کار شده و برای خود درآمد کسب کردهاند
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی استان گلستان در خصوص استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان بیان کرد: با توجه به نوع جرم و تشخیص قاضی، محکوم بجای سپری کردن دوران محکومیت در زندان با استفاده از پایند الکترونیک رفتار و تردد وی نظارت میشود؛ در حال حاضر در استان گلستان ۵۰۰ محکوم قضایی با نطر قاضی از پایند الکترونیک استفاده میکنند.
وی افزود: یکی از اقدامات دیگر راهاندازی دادرسی الکترونیک است که محکوم و یامتهمی که در زندان نگهداری میشود به صورت الکترونیک در جلسه دادگاه حاضر میشود و بررسیهای قضایی پرونده وی انجام میشود.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی استان گلستان خاطرنشان کرد: در زندان روزانه کلاسهای روانشناسی برگزار میشود تا زندانیانی که به روانشناسی و درمان بیماریهای روحی احتیاج دارند از این امکان استفاده کنند.
سرلک گفت: کلاسهای نهضت سوادآموزی در زندانهای گلستان برگزار میشود و ما زندانی نباید داشته باشیم که بدون سواد باشد.