به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، رسول صدر عاملی، کارگردان فیلم «زیبا صدایم کن» در نشست خبری جشنواره فیلم فجر اظهار داشت: فیلمنامه ما چند سال طول کشید، اما برای من مهم بود که مرغک کانون پرورش فکری روی پرده بیاید، هر کس هرچه میخواهد بگوید.
کارگردان فیلم «زیبا صدایم کن» در پاسخ به این سوال که آیا صدرعاملی می خواهد «ترانه» جدید به سینمای ایران اضافه کند؟ گفت: چنین قصدی ندارم، اما خود به خود این اتفاق میافتد.
وی در ادامه تصریح کرد: ژولیت بسیار باهوش و داناست و او دختر آهنگساز فیلم است.
صدرعاملی در ادامه با بیان اینکه ۷۰ درصد فیلم، خارجی بود، گفت: در بخش داخلی، کارکردن در خیابان ولیعصر خیلی سخت بود.
کارگردان فیلم «زیبا صدایم کن» افزود: یک فریم از فیلم ما کم نشد و کل فیلمنامه اجرا شد و امیدوارم فیلم شامل ممیزی نشود.
صدرعاملی یادآور شد: هنوز بخش قابل توجه تواناییهای امین حیایی دیده نشده است؛ در فیلم شب، به کشفی از او رسیدم و مهمتر از همه امین حیایی اخلاق حرفهای دارد.
در ادامه این نشست خبری، مازیار هاشمی، تهیه کننده فیلم «زیبا صدایم کن» نیز اظهار داشت: ۲۰ درصد بخش خصوصی و ۲۰ درصد بنیاد فارابی در این فیلم نقش داشته است
همچنین ژولیت رضایی، بازیگر فیلم «زیبا صدایم کن»نیز یادآور شد: امیدی به انتخابم نداشتم و بعد از انتخاب نمیدانستم خوشحال باشم یا نگران.
مهران غفوریان نیز، بازیگر دیگر فیلم «زیبا صدایم کن» اذعان داشت: ممنونم که پدر فیلم تا آخر سربلند ماند و ممنون که پدر دختری را اینطور نشان دادید آقای صدرعاملی.