آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۷۳۲
گزارش|

«کفایت مذاکرات» طنز اجتماعی که مناسب جشنواره فجر نیست!

فیلم «کفایت مذاکرات» ششمین روز جشنواره فیلم فجر در ۱۷ بهمن ماه در سانس اول به اکران رسید.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلم کفایت مذاکرات به کارگردانی سهیل موفق، یکی از آثار پرحاشیه جشنواره فیلم فجر چهل و سوم است که با تلفیق کمدی و درام اجتماعی، وارد عرصه رقابت‌های سینمایی شده است. 

سهیل موفق که پیش از این با ساخت فیلم‌هایی مانند شکلاتی و پاستاریونی در دنیای سینمای کودک و نوجوان شناخته شده بود، با کفایت مذاکرات به سراغ مخاطبان بزرگسال رفته است. این تغییر مسیر، برای بسیاری از تماشاگران و منتقدان، تجربه‌ای جدید و نویدبخش به نظر می‌رسد. موفق در این فیلم توانسته است که کمدی را با درام اجتماعی در هم آمیخته و داستانی جذاب و در عین حال تأثیرگذار خلق کند.

«کفایت مذاکرات» طنز اجتماعی که مناسب جشنواره فجر نیست!

داستان در کفایت مذاکرات از چه قرار است؟

این فیلم چالش های اجتماعی در فضای خانوادگی را نشان می دهد که دو خانواده درگیر ماجراهایی می شوند تا پول بدیت آورند.

این فیلم در مباحثی چون سقط جنین و رحم اجاره ای  موضع دغدغه مند به خود گرفته است با این حال تلفیق این موضوعات با طنز گیشه ای سینما نتوانست به خوبی عمل کند.

یکی از ویژگی های موبت این فیلم طنزها و دیالوگ هایی بود که در لودگی و ابتذال جملات بزرگسالانه دیده نمی شد اما در این که بتواند از مخاطب خود به خوبی خنده بگیرد ضعیف عمل کرد و در ژانر کمدی نتوانست به خوبی دیده شود.

فیلم کفایت مذاکرات به نوعی بازتابی از فضای جامعه ایرانی امروز است؛ جایی که روابط انسانی، چالش‌ها و تنش‌های اجتماعی در لایه‌های مختلف جوامع شهری شکل می‌گیرد و به شدت تحت تأثیر مسائلی همچون فشارهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است. در این فضا، شخصیت‌ها در موقعیت‌های پیچیده قرار می‌گیرند و تصمیمات آن‌ها نه تنها به زندگی شخصی‌شان بلکه به ساختار کلان‌تری از جامعه متصل می‌شود.  با این حال نمی توان این فیلم را تنها در رسته کمدی قرار داد،  چراکه در آن خلق موقعیت هایی فانتزی و برخی سورئال رخ می داد اما نمی توانست انتظارات مخاطب را در قالب طنز برآورده کند.

فیلم «کفایت مذاکرات» شاید بتواند واکنش خوبی از سوی مخاطبان بگیرد، اما به‌هیچ‌وجه لیاقت حضور در جشنواره فیلم فجر را ندارد و بیشتر مناسب اکران عمومی و جذب تماشاگران است. فیلمنامه فیلم نتوانسته به جذابیت آن کمک کند و بیشتر این طنازی‌های طبیعی بازیگران مانند غفوریان، میرعلمی و کیایی هستند که تماشاگران را به خنده می‌اندازند. در این میان، بازی خوب المیرا دهقانی نیز قابل توجه است.

در این فیلم، تیم بازیگری متنوعی از جمله مهران غفوریان، محسن کیایی، ایمان صفا و رویا میرعلمی به ایفای نقش پرداخته‌اند. حضور این بازیگران شناخته‌شده، که بیشتر در آثار کمدی و درام‌های اجتماعی حضور داشته‌اند.

خبرنگار مهلا رنجبران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار