آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۰۰۱

ماجرای پرونده واقعی گم شدن «یسنا» با «ناتور دشت»

فیلم سینمایی « ناتور دشت» در سانس سوم از ششمین روز جشنواره فیلم فجر در ۱۸ بهمن ماه به اکران درآمد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلمنامه فیلم ناتوردشت با الهام از یک داستانی واقعی، توسط سید محمدرضا خردمندان و حمید اکبری خامنه به نگارش درآمده است.

این فیلم، ربطی به ناطور دشت، رمان معروف و محبوب سلینجر ندارد و تنها نام آن شباهت به این رمان دارد و داستان فیلم به یکی از اتفاق‌های مهم اجتماعی ایران برمی‌گردد.

هادی حجازی‌فر و میرسعید مولویان زوج اصلی این فیلم هستند که برای اولین‌بار کنار یکدیگر قرار می‌گیرند.

شبنم قربانی، علی صالحی، بابک کریمی، سعید آقاخانی، علی مصفا، امیر دژاکام، اردشیر رستمی، حسین شریفی، ترنم کرمانیان و ارغوان عزیزی دیگر بازیگران فیلم ناتوردشت هستند.

سیدمحمدرضا خرمندان پیش از این با فیلم «۲۱ روز بعد» در دوره سی و پنجم جشنواره نامزد بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد و حالا نویسنده و کارگردان این فیلم است و حضور دوباره در جشنواره فیلم فجر را تجربه می‌کند.

 

در خلاصه داستان فیلم ناتور دشت آمده است: من وقتی بچه بودم و چیزی می‌خواستم و برام نمی‌گرفتن، می‌رفتم یه گوشه قایم می‌شدم تا تنبیه‌شون کنم…

 

با توجه به این که این فیلم از پرونده واقعی گم شدن «یسنا» ساخته است توانسته با بازی بازیگران چون حجازی فر و مولویان به خوبی دیده شود.

یکی از موضوعات جالب حضور متفاوت و گریم خوب مجید صالحی در این فیلم بود که با وجود نقش های کوتاهی که داشت توانست نظر بسیاری از حضار را به خود جلب کند، با وجود این که تاخالا احساس پدر شدن را تجربه نکرده به گفته خودش در نقش پدری که دخترش گم شده زندگی کرده است.

البته انتقاد هایی به این فیلم رئالیستی در خصوص سکانس های پایانی فیلم وارد شد که جای تامل داشت.

فیلم ناتور دشت در تلاش برای نشان دادن غم مادر و پدر برای گم شدن فرزندشان نبود ، بیشتر در پی جست و جو ها و راز گشایی برای یافتن کودک بود که باعث می شد سیاه نمایی اضافی در پی ایجاد ناراحتی در مخاطب نداشته باشد.

علاوه بر راز ها و اتفاقاتی که برای پیدا شدن دختر گمشده در فیلم می شود، موضوعی چون حفاظت از محیط زیست با شخصیت اصلی داستان که یک محیط بان بوده است در فیلم در حال پیگیری بود.

ماجرای پرونده واقعی گم شدن «یسنا» با «ناتور دشت»

دیگر عوامل فیلم عبارتند از؛ جانشین تهیه و مدیر تولید: حسین رامه، مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، تدوین: حمید نجفی‌راد، مدیر صدابرداری: داریوش صادق‌پور، طراحی و ترکیب صدا: حسین ابوالصدق، آهنگساز: حامد ثابت، طراح صحنه: حسین کرمی، طراح لباس: آزاده قوام، طراح گریم: محمود دهقانی، جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقابیگ، جلوه‌های ویژه بصری: تهمینه ازکاری، اصلاح رنگ و نور : فربد جلالی، برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: بهنام راهنمایی، منشی صحنه: سعیده دلیریان و عکاس: امیرحسین غضنفری. این فیلم تازه‌ترین محصول سازمان سینمایی سوره محسوب می‌شود که به سفارش مرکز تولیدات سینمایی سوره تولید شده و مهدی فرجی تهیه‌کننده آن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار