آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۲۹۶

ماشین ارزان ساخت آلمان / فولکس ۲۰ هزار دلاری

فولکس‌واگن می‌خواهد با عرضه‌ی خودرو برقی ارزان‌تر، سهم خود از بازار خودرو آمریکا را بیشتر کند.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فولکس‌واگن می‌گوید ماه آینده از خودرو برقی جدید و ارزان‌قیمتش رونمایی خواهد کرد که می‌تواند حدود ۲۰٬۰۰۰ یورو (تقریباً ۲۰٬۸۰۰ دلار) قیمت داشته باشد؛ قیمتی که این شرکت در سال ۲۰۲۱ هنگام معرفی کانسپت ID. Life در نظر گرفته بود.

به نقل از زومیت، قیمت حدود ۲۰هزار دلاری در مقایسه با خودرو‌های برقی پایین‌رده‌ی فعلی ایالات متحده مانند نیسان لیف با قیمت بیش از ۲۸٬۰۰۰ دلار، می‌تواند جایگاه فولکس‌واگن را در بازار بهبود ببخشد. مقرون‌به‌صرفه‌ترین خودرو برقی فولکس‌واگن که در آمریکا به فروش می‌رسد، ID.۴ با قیمت حدود ۴۰٬۰۰۰ دلار است.

نام خودرو جدید فولکس‌واگن به‌شکل رسمی مشخص نیست؛ اما ظاهرا نامش ID.One خواهد بود. فولکس‌واگن قبلاً به نام ID.۱ اشاره کرده بود و قرار بود بر اساس کانسپت ID. Life ساخته شود. در سال ۲۰۲۲، فولکس‌واگن طرحی از آن خودرو را به اشتراک گذاشت و زمان عرضه را سال ۲۰۲۷ تعیین کرد.

فولکس‌واگن نمی‌خواهد فقط یک خودرو مقرون‌به‌صرفه تولید کند. آلمانی‌ها دوباره تأیید کردند که خودرو برقی دیگری به‌نام ID. ۲all را که تقریباً دو سال پیش معرفی کرده بودند، عرضه خواهند کرد. انتظار می‌رود قیمت آن خودرو ۲۵٬۰۰۰ یورو (حدود ۲۶٬۰۰۰ دلار) باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار