آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۳۷۶

ساجدی‌نیا: مسائل بحرانی اصفهان به صورت جدی در سطح ملی پیگیری می‌شود

رئیس ستاد مدیریت بحران کشور بر پیگیری جدی مسائل بحرانی اصفهان در سطح ملی تأکید کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین ساجدی نیا، شامگاه پنجشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان اصفهان به تشریح آخرین اقدامات و برنامه‌های این ستاد برای حل مسائل بحرانی پرداخت و گفت: برخی از مسائل استان‌ها در شورای عالی امنیت ملی و برخی در سطح ملی ستاد بحران مطرح و تصمیم‌گیری می‌شود.

وی با بیان اینکه در بیشتر استان‌های کشور دچار کم آبی، خشکسالی و فرونشست هستیم، افزود: تمامی مسائل و مشکلات کشور یکجا حل نمی‌شود؛ اما باید با توجه به محدودیت‌ها اولویت بندی کرد.

رئیس ستاد مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه اکنون مشکل آب شرب و فرونشست و خشکسالی در اولویت است، تصریح کرد: در این راستا باید کارگروهی با کمک نمایندگان مجلس تشکیل و ایده‌ها برای پرداختن به مهمترین موضوعات ارائه و برآورد ریالی شود.

وی ادامه داد: موضوع زاینده‌رود و حق آبه کشاورزان نیز جزو موضوعاتی است که در ستاد ملی بحران مطرح خواهد شد.

ساجدی نیا همچنین پیشنهاداتی برای بهینه سازی مصرف آب و استفاده از انرژی‌های خورشیدی ارائه داد و گفت: اگر استفاده گسترده از انرژی خورشیدی عملیاتی و قوت بگیرد، می‌توان درآمد حاصل از آن را در مواقع بحران کشاورزی و خشکسالی برای بخش کشاورزی استفاده کرد.

استاندار اصفهان نیز در این نشست با اشاره به وضعیت آب در استان، از پیگیری پروژه‌های اساسی و زیرساختی برای تامین آب شرب خبر داد.

مهدی جمالی نژاد با تاکید بر اهمیت تخصیص فوری بودجه برای پروژه‌های تامین آب شرب استان گفت: برخی از این پروژه‌ها بدون دریافت بودجه آغاز شده و نیازمند حمایت مالی است.

وی تصریح کرد: وضعیت آب در کل استان به شرایط بحرانی نزدیک شده و اطلاع‌رسانی دقیق در این زمینه بسیار ضروری است.

ابن مسئول افزود: ۸۶ درصد آب شرب اصفهان و ۷۰ شهر دیگر به همراه ۵۰۰ روستا به یک سامانه وابسته است و این وضعیت خطری جدی برای کل استان محسوب می‌شود.

جمالی نژاد گفت: این موضوع در مقایسه با وضعیت تهران و مشهد قابل توجه بوده و نیازمند توجه و اهتمام ویژه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار