آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۵۵۷

طرح‌های نیمه‌تمام تأمین آب روستاها به سازمان بسیج سازندگی واگذار شد

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: نزدیک به ۶۰ درصد از طرح‌های آب آشامیدنی روستایی بالای ۲۰ خانوار به بسیج سازندگی واگذار شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد زهرایی روز جمعه در مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های بخش کوهستان که به صورت نمونه در روستای کلیشم دوهزار برگزار شد، با اشاره به اینکه بسیج سازندگی به عنوان تشکیلات انقلاب اسلامی و یک ابر حلقه میانی بین مردم، دولت و حاکمیت قرار می‌گیرد، افزود: بسیج به صورت مساله‌محور برخی از پروژه‌های اولویت‌دار را با دولت و با ظرفیت بی‌بدیل مردم جلو می‌برد.

وی به کارهای اولویت‌دار بسیج سازندگی که با همت و حمایت مجلس شورای اسلامی انجام می‌شود اشاره کرد و گفت: پروژه‌های آب شرب روستایی بالای ۲۰ خانوار نزدیک به ۶۰ درصد پروژه‌های کشور به بسیج سازندگی واگذار شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور تصریح کرد: نزدیک به ۳۳ هزار مسکن را در تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و کمیته امداد امام خمینی(ره) امضا کردیم که حدود نزدیک به ۱۹ هزار مسکن تمام شد و تا ۱۴ اسفندماه ۲۰ هزار مسکن می‌رسد.

زهرایی با بیان اینکه مازندران هم ظرفیت‌های بی‌بدیل دارد و محرومیت زیبنده‌ی استان مازندران نیست، یادآور شد: در استان مازندران بسیج سازندگی حجم عمده‌ای از پروژه‌ها از قبیل فیبرنوری و مخابرات تا راه‌سازی، ورزشگاه، آب شرب و غیره را در دست اقدام دارد.

وی پنج اولویت را در روستاها عنوان کرد و گفت: آب شرب روستایی، آب کشاورزی، مسکن محرومان کمیته امداد امام خمینی، جاده بین مزارع و راه‌های روستایی و مدرسه هم مه در دولت چهاردهم اضافه شد، پنج اولویت ما در روستاها است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه در امور موضوع منافع جمعی، مردم پای کار هستند، تصریح کرد: جاهایی که دغدغه و مطالبه مردم است نیاز دولت هم است، مردم هر حال ورود پیدا کردند، گشایش‌هایی اتفاق افتاد مه فکرش را نمی‌کردیم.

وی با اشاره به اینکه برای مردم تأمین آب شرب و آب کشاورزی یک ضرورت است، گفت: بسیج هم در توانمندسازی و هم در اشتغال پایداری روستاها ورود پیدا کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار