آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۹۹۵
احسان اسلامی در گفتگو با دانشجو:

خسارت معنوی و روانی قربانیان حادثه تروریستی شاهچراغ باید مورد توجه قرار گیرد+فیلم

پدر راستین، کوچک‌ترین جانباز حادثه تروریستی شاهچراغ (ع) خواستار توجه ویژه دادگاه به خسارت‌های معنوی و روانی وارد شده به خانواده‌های آسیب‌دیده شد و بر لزوم پیگیری قضائی برای جلوگیری از تکرار این گونه حملات تأکید کرد.

احسان اسلامی، از قربانیان حادثه تروریستی ۴ آبان ۱۴۰۱ شاهچراغ و پدر راستین کوچک‌ترین جانباز حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) در گفت‌و‌گو با فاطمه قدیری _ خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون مطالبات آسیب دیدگان حملات تروریستی شاهچراغ و خانواده شهدا اظهار داشت: متأسفانه این حادثه منجر به آسیب‌دیدگی شدید پدر، مادر و پسر خردسال ما شد. خدا را شکر که هر سه علی رغم جراحت شدید به طرز معجزه آسایی زنده ماندند. روی راستین پسر من چهار بار عمل جراحی انجام شد، پدر و مادرم دو بار عمل جراحی داشت. مادرم کوهنورد هستند، اما پس از این حادثه یک سری از عصب‌های پای خود را از دست دادند و حالا امکان راه رفتن ندارند. پدرم نیز جانباز هستند و پیش از این حادثه، ایشان دچار مشکلات تنفسی ناشی از گاز‌های شیمیایی شده بودند و الان به شدت تنگی نفس دارند.

وی در رابطه با وضعیت راستین پس از گذشت دوسال از این حادثه اذعان داشت: الحمدالله راستین حالش کمی مساعدتر شده، ولی به دلیل شدت آسیب‌ها، قرار است مجددا برای بار پنجم تحت عمل جراحی قرار بگیرد تا ان‌شاءالله بهبودی کامل حاصل شود. با این حال، خسارت معنوی و روانی که به ایشان وارد شد، بسیار بیشتر از خسارات جسمی و مادی بود. به‌ویژه در هفته اول پس از حادثه که به‌شدت تحت شوک قرار داشت و قادر به صحبت کردن نبود. ما حدود ۳۰ روز در NICU بیمارستان نمازی بودیم و دائم در کنار هم بودیم تا او احساس ترس نکند.

وی افزود: مادر و پدرم به‌شدت از صدا‌های بلند و هرگونه تغییر در محیط می‌ترسیدند. حتی پسر بزرگ‌ترم که در حادثه آسیب ندیده بود، به شدت از محیط‌های شلوغ و صدا‌های بلند ترس داشت. بیش از یک سال طول کشید تا توانستند با این وضعیت کنار بیایند، اما الحمدالله به خیر گذشت؛ هرسه زنده ماندند و این بزرگترین پاداشی بود که خدا به ما داد و هر سه ما اکنون به درجه رفیع جانبازی نائل آمده‌ایم.

وی در انتها تاکید کرد: خواسته ما از این دادگاه این است که بیش از مطالبه خسارت جسمی، به موضوع خسارت معنوی و روانی که بر خانواده‌ها وارد شده، توجه شود. خانواده‌ها به‌ویژه کسانی که عزیزان خود را از دست داده‌اند یا هنوز در حال درمان هستند، دچار آسیب‌های عمیق روانی شده‌اند. امیدواریم که دادگاه رسیدگی به این امر با صدور رأی عادلانه، به بهترین شکل ممکن این مسائل را حل کند و پیگیری‌های قضائی مانع از تکرار این گونه عملیات‌های تروریستی در کشور شود، تا جان و سلامت مردم و امنیت کشور همیشه حفظ گردد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار