آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۶۰۹۴

فرمانده نیروی دریایی پاکستان: حضور ایران در رزمایش «امان» اهداف آن را تقویت می‌کند

فرمانده نیروی دریایی پاکستان با ابراز اطمینان از روابط و همکاری‌های موجود با نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: حضور ایران در رزمایش بین المللی «امان» پرمعنا بوده و قطعا تحکیم بیشتری به اهداف آن می‌بخشد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دریابُد «نوید اشرف» فرمانده نیروی دریایی پاکستان امروز (شنبه) پس از بازدید از ناوشکن جماران در بندر کراچی و دیدار با امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نداجا در گفت‌و‌گویی اظهار داشت: اولین حضور شناوری نیروی دریایی ارتش ایران در رزمایش بین المللی امان-۲۵ بیانگر اهمیت روابط همسایگی ما و همکاری‌های نزدیک بین دو نیروی دریایی است.

دریابُد نوید اشرف افزود: ما از تعاملات کاری بسیار خوبی با دوستان ایرانی برخوردار هستیم و معتقدیم مشارکت ایران در رزمایش امان به کسب اهداف آن بیشتر تحکیم می‌بخشد.

فرمانده نیروی دریایی پاکستان افزود: حضور ناوشکن، تیم عملیات ویژه و هیات بلندپایه نظامی ایران در رویداد بین المللی دریایی کراچی در کنار ما و دیگر کشور‌ها به جهان نشان می‌دهد که نیروی دریایی ایران متعهد به کار مشترک با سایر کشور‌ها برای تثبیت صلح و امنیت در حوزه دریانوردی و همچنین تامین ایمنی دریا برای نسل‌های آینده ما است.

وی گفت: رزمایش امان فراتر از یک گردهمایی بین المللی و بیانگر تعهد جمعی ما جهت همکاری حفظ ایمنی در دریا است؛ لذا ما حضور ایران در این رزمایش را در راستای تعهد قوی این کشور به ارتقای نظم و امنیت در منطقه و فراتر از آن بسیار حائز اهمیت می‌دانیم.

براساس این گزارش، دریابُد نوید اشرف در راس یک هیات بلندپایه نیروی دریایی پاکستان در بدو ورود به ناوشکن جماران از سوی امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نداجا و ناخدا دوم داود علیزاده فرمانده ناوشکن جماران نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مورد استقبال قرار گرفت.

فرماندهان نیروی دریایی ارتش ایران و پاکستان سپس دیداری صمیمانه پیرامون آخرین تحولات مرتبط با روابط دوجانبه، همکاری‌های نظامی، دریایی و همچنین نحوه برگزاری رزمایش بین المللی امان-۲۵ تبادل نظر کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار