کد خبر:۱۲۲۶۵۱۹

اطلاعات پلیس رژیم صهیونیستی در دسترس عموم قرار گرفت

گروه هکری حنظله، اطلاعات پلیس رژیم صهیونیستی را هک کرده و این اطلاعات را در دسترس عموم قرار داده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، گروه هکری حنظله امروز خبری مبنی بر هک اطلاعات پلیس رژیم صهیونیستی منتشر کرده و این خبر در رسانه‌های رسمی و غیر رسمی عبری زبان منتشر شده است.

طبق اعلام این گروه هکری، بیش از ۲.۱ ترابایت اطلاعات پرونده‌های پلیس رژیم صهیونیستی به دست این گروه هک شده است.

از میان اطلاعات هک شده پلیس اسرائیل، بیش از ۳۵۰ هزار سند در دسترس عموم قرار گرفته است.

گروه هکری حنظله دفاع از فلسطین و مردم بی‌پناه غزه را به عنوان آرمان خود انتخاب کرده‌اند و چندین مرتبه به زیرساخت‌های امنیتی، اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی را مورد حمله سایبری قرار داده‌اند. با شروع عملیات طوفان الاقصی، گروه هکری حنظله نیز حملات خود را به رژیم صهیونیستی آغاز کرد.

این گروه هکری اطلاعات سامانه‌های دفاع موشکی ارتش رژیم صهیونیستی، ساختار انتقال پول و پولشویی جاسوسان اسرائیلی و شرکت‌های زیر مجموعه وزارت جنگ اسرائیل و موارد مشابهی را هک کرده‌اند.

گروه هکری حنظله حتی به تلفن همراه وزیر جنگ سابق رژیم صهیونسیتی نیز نفوذ کرده و اطلاعات آن را منتشر کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار