نشست امنیتی نتانیاهو و ارتقای سطح آمادهباش ارتش رژیم صهیونیستی
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در واکنش به تعلیق توافق مبادله اسرا، به ارتش اشغالگر دستور داد تا سطح آمادهباش نیروهای خود را ارتقا دهد و نتانیاهو نیز نشست امنیتی برگزار کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشو از رسانه های فلسطین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در واکنش به اعلامیه مقاومت فلسطین در خصوص توقف مبادله اسرای صهیونیست، به ارتش اشغالگر دستور داد تا سطح آماده باش خود را ارتقا دهند.
رسانههای رژیم صهیونیستی هم گزارش دادند که نتانیاهو پس از اعلام به تعویق افتادن آزادی اسرای صهیونیست از سوی سخنگوی گردانهای قسام، نشستی را با حضور وزیرای خارجه و جنگ، رؤسای مستعفی و آینده ستاد ارتش و مقامات ارشد سرویسهای امنیتی برای ارزیابی توافق آتش بس و مبادله اسرا برگزار کرده است.
سخنگوی گردانهای قسام امروز دوشنبه اعلام کرد که به علت پایبند نبودن رژیم صهیونیستی به مفاد توافق آتشبس در نوار غزه، تحویل شماری از اسرای صهیونیست که قرار بود روز شنبه آینده آزاد شوند، به تعویق افتاده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.