آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۷۱۸
شيخ يوسف قرضاوي خواستار شد:

تحرك فوري امت عربي اسلامي براي نجات قدس و مسجدالاقصي

رئيس اتحاديه جهاني علماي مسلمان انقلابیون عرب و فرهیختگان و رهبران و سازمان های ذیربط را به عمل به مسئولیت های شرعی و اخلاقی و تاریخی خود در قبال قدس اشغالی و توجه به مساله قدس فرا خواند و گفت» شما نباید به رژیم صهیونیستی اجازه دهید که قدس را به پایتخت یهودی تبدیل کند.
 به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از مركز اطلاع رساني فلسطين، علامه شیخ یوسف قرضاوی، رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان و رئیس هیئت امنای موسسه بین المللی قدس، امت عربی و اسلامی را به تحرک فوری برای حمایت از قدس به شیوه های مختلف فراخواند.
 
قرضاوی این اظهارات خود را در آستانه پایان مراسم بزرگداشت عید پاک یهودی بیان کرد: هفته بزرگداشت عید پاک شاهد موارد متعدد ورود صهیونیست ها به مسجد مبارک الاقصی بود که در یکی از این موارد، بمبی به سمت منطقه حساسی در صحن های مسجد الاقصی پرتاب شد.
 
وی در این پیام خود، تحولات خطرناک و بی سابقه در زمینه پروژه یهودی سازی قدس و تجاوزات به محله های قدس اشغالی مانند محله شیخ جراح و شهرک سلوان را مورد توجه قرار داده و مساله تشدید شهرک سازی در این شهر را یادآور شد و گفت: مراجع صهیونیستی از آغاز سال جاری تاکنون با احداث بیش از 1500 واحد مسکونی برای صهیونیست ها موافقت کرده اند.
 
رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان همچنین به حملات روزمره به مسجد مبارک الاقصی با حمایت و نظارت پارلمان رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: کنست عبری منتظر لحظه مناسب برای تقسیم مسجد مبارک الاقصی میان مسلمانان و یهودیان است.
 
وی انقلابیون عرب و فرهیختگان و رهبران و سازمان های ذیربط را به عمل به مسئولیت های شرعی و اخلاقی و تاریخی خود در قبال قدس اشغالی و توجه به مساله قدس فرا خواند و گفت: شما نباید به رژیم صهیونیستی اجازه دهید که قدس را به پایتخت یهودی تبدیل کند.
 
قرضاوی همچنین خطاب به دولت عبری اظهار داشت که تغییر و تحولات منطقه ای به نفع شهر اشغالی قدس و ساکنان مقاوم و مبارز این شهر است و نه به نفع پروژه شهرک سازی که مساله ای غیر قابل قبول و خلاف میل مردم منطقه است./انتهاي پيام/
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار