کد خبر:۱۲۳۰۰۳۱

آغاز به كار همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر ایران با پيام وزير علوم در دانشگاه كرمان

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی پیامی به مناسبت برگزاری «ششمین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر ایران»، این همایش را فرصت بی‌نظیری برای مقابله با چالش‌های تغییرات اقلیمی و ارتقای بهره‌وری کشاورزی دانست.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري دانشجو، متن پیام حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که توسط قاسم محمدی‌نژاد رئیس پژوهشگاه افضلی‌پور دانشگاه شهيد باهنر كرمان و رئیس همایش به نیابت از سرپرست دانشگاه قرائت شد، به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّ اللَّهَ فَالِقُ الْحَبِّ وَالنَّوَی یُخْرِجُ الْحَیَّ مِنَ الْمَیِّتِ وَمُخْرِجُ الْمَیِّتِ مِنَ الْحَیِّ ذَلِکُمُ اللَّهُ فَأَنَّی تُؤْفَکُونَ
 
به نام خداوند بزرگ و حکیم که حیات و رویش را در بذر نهفته و آن را سرچشمه‌ای برای استمرار زندگی و تکامل خلقت قرار داده است.
امنیت غذایی، امروزه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین چالش‌های جهانی مطرح بوده و توسعه پایدار کشاورزی بدون توجه به بذرهای بهینه، مقاوم و سازگار با شرایط اقلیمی ممکن نخواهد بود. ازاین‌رو، ششمین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر با شعار «بذر، امنیت غذایی و تغییرات اقلیمی»، بستری ارزشمند برای گردهمایی اساتید، پژوهشگران، متخصصان و فعالان این حوزه جهت تبادل دانش، ارائه آخرین دستاوردهای علمی و تبیین راهبردهای مؤثر در بهبود کیفیت و کارایی بذرها فراهم کرده است.

پیشرفت‌های علمی در زمینه فناوری‌های نوین بذر، از جمله ژنتیک و به‌نژادی پیشرفته، فناوری‌های زیستی و مدیریت هوشمند تولید بذر، فرصت‌های بی‌نظیری برای مقابله با چالش‌های تغییرات اقلیمی و ارتقای بهره‌وری کشاورزی ایجاد کرده‌اند.

بدون شک، برگزاری این همایش نقش مهمی در ارتقای تعاملات علمی، شناسایی ظرفیت‌های ملی و منطقه‌ای و توسعه همکاری‌های مؤثر میان مراکز علمی، تحقیقاتی و صنعتی خواهد داشت.

اینجانب ضمن قدردانی از همکاران محترم پژوهشگاه افضلی‌پور وابسته به دانشگاه شهید باهنر کرمان و تمامی دست‌اندرکاران این رویداد علمی، از تلاش‌های پژوهشگران و دانشجویان عزیز که با تحقیق و نوآوری، مسیر توسعه پایدار کشاورزی و امنیت غذایی کشور را هموار می‌کنند، صمیمانه سپاسگزاری می‌نمایم.

امیدوارم که نتایج این همایش به پیشرفت علوم مرتبط با بذر و گسترش همکاری‌های علمی و اجرایی منجر شده و زمینه‌ساز تحولات مؤثر در این عرصه باشد.
 
 حسین سیمایی
 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار