به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی شمسی پور، رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرتهران در نشست خبری شانزدهمین جشنواره بین المللی پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری اظهار داشت: از سال ۱۳۸۶ تا به امروز ۱۵ جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری را برگزار کردیم و بانی این کار هستیم. این جشنواره در کنار یازدهمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی است که با همکاری وزارت کشور برگزار خواهد شد.
وی افزود: این جشنواره معمولا با مشارکت تعداد زیادی از پژوهشگران، دغدغه مندان، دانشجویان و هیئات علمی برگزار میشود. در واقع این جشنواره کمکی است که زنجیره تولید علم تا تولید ثروت را برای بخش مهمی از کشور که شهر تهران است را تکمیل کنیم.
شمسی پور بیان داشت: ما این زنجیره را در حوزههای مختلفی مثل انرژی هستهای، نظامی و پزشکی این زنجیره را تکمیل کردهایم؛ و الان در مرحلهای هستیم که با استفاده از ظرفیتها و این زنجیره تکمیل شده، برای خود تولید قدرت و ثروت میکنیم.
وی در ادامه گفت: حاصل چند دهه تلاش در این حوزه این بوده است که در حوزههای مختلف مدیریت شهری، این زنجیره تکمیل شده و یا درحال تکمیل است. حالا برخی زنجیرههای دیگر نیز درحال آغاز هستند. این مرکز به خوبی ارتباط بین علم و عمل را برقرار کرده است.
وی افزود: رویداد شانزدهم، چهارده محور علمی در نظر گرفته شده است که شهر ایمن و هوشمند، شهرهای سبزآبی و. جزو این محورها است. همچنین بیش از ۱۰۰ نفر از همکاران ما در هیئتهای علمی و پژوهشکدهها در فرآیند برگزاری این جشنواره همکاری کردهاند.
شمسی پور گفت: ۱۳۷۵ اثر برای ما در قالب مقاله، پایان نامههای ارشد و دکترا، پژوهشهای مختلف ارسال شد و نهایتاً در سه سطح ما برگزیدگانمان را معرفی میکنیم. در سطح برتر هفت طرح و اثر برتر را خواهیم داشت، در سطح دوم که سطح برگزیده است ۱۱ اثر برگزیده و در نهایت در سطح شایسته شایسته ۱۵ اثر وجود دارد.
وی در ادامه افزود: بیشترین ورودی ما در طرحها در حوزه معماری اسلامی و ایرانی و پس از آن توسعه شهری محله محور بوده است که هریک بالای ۲۰۰ طرح بوده است و در حوزههای جدید مانند آینده پژوهی شرکت کنندههای کمتری داشتهاند.