کد خبر:۱۲۳۰۲۹۶
به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛

دومین جایزه ملی «نکست» با برگزاری رویداد «دریچه‌ای رو به سوی آینده» آغاز به کار کرد

دومین جایزه ملی «نکست»، با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صبح امروز یکم اسفندماه ۱۴۰۳، کار خود را با برگزاری رویداد «دریچه‌ای رو به سوی آینده»، به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، آغاز کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین جایزه ملی «نکست»، با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صبح امروز یکم اسفندماه ۱۴۰۳، کار خود را با برگزاری رویداد «دریچه‌ای رو به سوی آینده»، به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، آغاز کرد.

سعید سرکار، رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور در این رویداد با اشاره به نقش جایزه ملی نکست، در توسعه و جذب سرمایه فناوری‌ها و نوآوری شرکت‌های دانش‌بنیان بزرگ، عنوان کرد: در این رویداد گرد هم آمده‌ایم تا پیوند شرکت‌های دانش‌بنیان برتر و سرمایه‌گذاران برقرار شود. جایزه ملی نکست از حیث حمایت و تشویق شرکت‌های دانش‌بنیان به استمرار در نوآوری و توسعه فناوری واز یک سو و جلب صنایع و سرمایه‌گذاران برای حمایت از این نوآوری‌های فناورانه، حائز اهمیت بالایی است.

سرکار، در ادامه افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان، متشکل از افراد نخبه و متخصصی است که ایده‌ای را پرورش می‌دهند، فناوری‌هایی را توسعه می‌دهند و در نهایت به یک محصول دانش‌بنیان می‌رسند، اما این افراد معمولا با مسائل مالی، مدیریت فروش، بازاریابی و سایر مسائل بازار، آشنایی تخصصی ندارند، همین موضوع موجب می‌شود صدمه ببینند و دچار مشکلاتی شوند. برخی از شرکت‌ها هم اصرار دارند این زنجیره را از ابتدا تا انتها خودشان پیش ببرند، در حالی‌که باید بپذیریم که موضوعات مالی مانند جذب سرمایه، بازاریابی و فروش، همچون موضوعات فناورانه متخصص و دانش خود را می‌طلبد.

وی افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان، زمانی به موفقیت می‌رسند که افراد متخصص و توانمند، بر روی ابعاد و بخش‌های سرمایه‌ای شرکت، کار کنند؛ باید از متخصصان کاربلد برای توسعه بازار و فروش داخلی و بین‌المللی محصولات فناورانه استفاده شود. جایزه ملی نکست در قالب رویداد دریچه‌ای به سوی آینده قصد دارد پیوندی میان شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند و سرمایه‌گذاران ایجاد کند. این گام بسیار بزرگ، موجب می‌شود شرکت‌ها بتوانند راه خود را در بازار رقابتی داخلی و بین‌المللی پیدا کنند.

رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی، با اشاره به معرفی تجربه‌ها، دستاورد‌ها و شکست‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در این رویداد گفت: این‌که معرفی دستاورد‌ها و تجربه شرکت‌های دانش‌بنیانی که در مسیر و مجموعه‌های موفق و روایت موفقیت در این رویداد بیان شود، می‌تواند برای سایر شرکت‌ها و فناوران ایجاد انگیزه و کسب تجربه کند.

در بخش نخست رویداد دریچه‌ای به سوی آینده شرکت‌های فینالیست جایزه ملی نکست در گروه‌های «مواد» و «اپتیک»، به معرفی و دستاورد‌های خود و بیان ویژگی‌های محصول ارائه شده در این رقابت پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار