کد خبر:۱۲۳۱۲۰۲

اعتراض ایرلند به طرح ترامپ؛ میشل اونیل جشن سنت پاتریک کاخ سفید را تحریم کرد

میشل اونیل، وزیر اول ایرلند شمالی، اعلام کرد که در اعتراض به اظهارات دونالد ترامپ درباره غزه، در جشن روز سنت پاتریک در کاخ سفید شرکت نخواهد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ وزیر اول ایرلند شمالی، میشل اونیل، اعلام کرد که ماه آینده در جشن روز سنت پاتریک در کاخ سفید شرکت نخواهد کرد. او این تصمیم را در اعتراض به اظهارات دونالد ترامپ درباره نوار غزه اتخاذ کرده است.

وزیر اول ایرلند شمالی، میشل اونیل، اعلام کرد که در جشن روز سنت پاتریک در کاخ سفید، که ماه آینده برگزار می‌شود، شرکت نخواهد کرد و در طول سال جاری نیز از حضور در مراسم‌های رسمی در این مکان خودداری خواهد کرد.

او این تصمیم را در اعتراض به موضع رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، درباره نوار غزه اتخاذ کرده است.

اونیل، که نایب‌رئیس حزب «شین فین» ایرلند است، در پیامی در پلتفرم «ایکس» نوشت:«نمی‌توان اظهارات ترامپ درباره اخراج فلسطینیان از غزه را نادیده گرفت.»

او همچنین تأکید کرد که به ارتباط خود با مقامات آمریکایی درباره صلح و توسعه اقتصادی ادامه خواهد داد.

 واکنش حزب «شین فین»

ماری لو مک‌دونالد، رهبر حزب «شین فین»، نیز موضع دولت ترامپ در قبال غزه را «فاجعه‌بار» توصیف کرد و تأکید نمود که این حزب «موضعی اصولی علیه تهدید به اخراج جمعی مردم فلسطین از غزه» اتخاذ کرده است.

مک‌دونالد افزود:«با نگرانی فزاینده‌ای تحولات غزه و کرانه باختری را دنبال کرده‌ام و مانند بسیاری از ایرلندی‌ها، با وحشت شاهد درخواست رئیس‌جمهور آمریکا برای اخراج دسته‌جمعی مردم فلسطین از خانه‌هایشان و تصاحب دائم سرزمین‌های فلسطینی بوده‌ام.»

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار