کد خبر:۱۲۳۱۳۴۲

آغاز واکسیناسیون ۶۰۰ هزار کودک غزه برای پیشگیری از فلج اطفال

آژانس امداد و کار پناهندگان فلسطینی (آنروا) پس از شناسایی ویروس فلج اطفال در فاضلاب غزه، کمپین جدید واکسیناسیون برای ۶۰۰ هزار کودک زیر ۱۰ سال را در این منطقه آغاز کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ کشف ویروس فلج اطفال در فاضلاب غزه موجب راه‌اندازی کمپین جدید واکسیناسیون برای ۶۰۰ هزار کودک در این منطقه شده است. فیلیپ لازارینی، کمیسر آژانس امداد و کار پناهندگان فلسطینی (آنروا)، امروز (شنبه) اعلام کرد که این کمپین هدف‌گذاری شده برای واکسیناسیون کودکانی که زیر ده سال سن دارند، در سراسر نوار غزه به اجرا در خواهد آمد.

گزارش‌های اولیه نشان داد که ویروس فلج اطفال در فاضلاب غزه شناسایی شده است، و این کمپین واکسیناسیون، برای جلوگیری از شیوع بیماری در میان کودکان، به ویژه در مناطق با شرایط بهداشتی دشوار، طراحی شده است. لازارینی همچنین اعلام کرد که بیش از ۱۷۰۰ نفر از کارکنان آنروا از طریق مراکز بهداشتی و نقاط سیار در این کمپین مشارکت خواهند داشت.

وضعیت بهداشتی غزه و تهدید فلج اطفال

وزارت بهداشت غزه در ماه ژوئیه گذشته به دلیل وضعیت بحرانی بهداشتی پس از حملات اسرائیلی‌ها و تخریب زیرساخت‌ها، نوار غزه را منطقه آلوده به فلج اطفال اعلام کرده بود. وضعیت کنونی شامل محرومیت از آب شرب سالم، تخریب زیرساخت‌های فاضلاب، انباشت زباله‌های فراوان، فقر غذایی و تراکم بالای جمعیت در مناطق پناهندگان است که همه این عوامل به شرایط مساعد برای شیوع بیماری‌ها، از جمله فلج اطفال، کمک کرده‌اند.

کمپین واکسیناسیون برای حفظ سلامت کودکان غزه

این کمپین واکسیناسیون، که با همکاری آنروا و وزارت بهداشت غزه برگزار می‌شود، قرار است به طور گسترده‌ای در مناطق مختلف غزه از جمله منطقه‌های محروم و دارای تراکم جمعیت بالا اجرا شود. تاکنون، مشارکت گسترده‌ای از سوی جامعه بین‌المللی در راستای تأمین منابع برای این کمپین واکسیناسیون گزارش شده است، و بسیاری از گروه‌های امدادی به کمک آنروا آمده‌اند تا با استفاده از امکانات موجود، وضعیت سلامت کودکان غزه را بهبود بخشند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار