آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۲۱۴۵

عراق: وجود ۹ هزار داعشی در زندان‌های سوریه خطرناک است

رئیس سرویس اطلاعات عراق نسبت به حضور و فعالیت‌های عناصر داعش در سوریه هشدار داد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیا الیوم، حمید الشطری رئیس سرویس اطلاعات عراق تاکید کرد که ۹ هزار عنصر داعشی در زندان‌های الحسکه سوریه حضور دارند.

وی افزود: گروهک‌های زیرزمینی داعش در مناطق صحرایی حمص و شام فعالیت دارند. تحولات سوریه به صورت مستقیم بر عراق تأثیر می‌گذارد و بغداد پیام‌های مستقیمی را در خصوص تهدیدات امنیتی به دمشق مخابره کرده است.

الشطری تصریح کرد: برخی نگرانی‌ها در خصوص فعالیت‌های عناصر تروریست در منطقه در سایه تحولات سوریه وجود دارد. کشور عراق طی دوره گذشته از طریق ورود عناصر انتحاری و واردات مواد مخدر از مرز‌ها خسارات زیادی متحمل شده است.

وی بیان کرد: عراق به مبارزه با عناصر داعش اهمیت زیادی می‌دهد. هنوز ۳۰ هزار تن در اردوگاه‌های سوریه از ۶۰ کشور وجود دارند. ما می‌خواهیم بدانیم حاکمان جدید سوریه با این عناصر چگونه برخورد می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار