به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلاموالمسلمین سید عباس مسعودی مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان در نشست خبری درخصوص جزئیات این طرح اظهارکرد: برنامههای فرهنگی و اجتماعی متعددی برای زائران و مسافران نوروزی پیشبینی شده است.
وی با اشاره به آغاز اجرای این طرح از ۱۲ اسفندماه سال جاری تا ۱۵ فروردینماه سال آینده، گفت: در این مدت ۵۰ مبلغ مذهبی در بقاع متبرکه مستقر خواهند شد و برنامههایی نظیر غرفههای معرفتی، پاسخگویی به مسائل شرعی، غبارروبی بقاع، برگزاری مراسم افطار ساده با عنوان «سفرههای کریمانه» و جزءخوانی قرآن کریم اجرا میشود.
مدیرکل اوقاف هرمزگان همچنین از برنامههای این نهاد برای بهرهوری موقوفات و ایجاد فرصتهای شغلی خبرداد و افزود: یکی از اقدامات مهم، اختصاص ۱۶ هکتار از اراضی موقوفه به کشت آلوئهورا است که هر هفته سه کامیون از این محصول به استان فارس ارسال میشود، علاوه بر این، در شهرستان میناب نیز پنج هکتار زمین برای کشت کاکتوس در نظر گرفته شده که از میوه و برگ آن استفاده خواهد شد.
حجتالاسلاموالمسلمین مسعودی با تأکید بر لزوم جلوگیری از خامفروشی محصولات کشاورزی، از برنامهریزی برای احداث کارخانه فرآوری آلوئهورا در استان خبرداد و گفت: هدف ما افزایش ارزش افزوده محصولات موقوفه و ایجاد اشتغال پایدار است.
وی از ورود این نهاد به صنعت آبزیپروری خبرداد و گفت: در نظر داریم ۲۰ هکتار زمین در حاشیه خلیج فارس برای پرورش بچهماهی اختصاص دهیم، در حال حاضر این صنعت در انحصار چند شرکت خاص است؛ اما ورود اوقاف به این حوزه میتواند به تعادل بازار کمک کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان همچنین از برنامهریزی برای احداث نیروگاههای خورشیدی با هدف مشارکت در تولید انرژی خبرداد و افزود: سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر یکی از اهداف ما برای بهرهوری موقوفات و کمک به تأمین انرژی پایدار است.
حجتالاسلاموالمسلمین مسعودی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح شمیم خدمت اشاره کرد و گفت: این طرح با هدف توانمندسازی افراد کمبضاعت در مشاغل خانگی اجرا میشود و تولیدات آنها در بازارچههای خیریه عرضه خواهد شد.
وی در پایان تأکید کرد که برنامههای اوقاف هرمزگان بر ایجاد فضای معنوی در بقاع متبرکه، حمایت از مشاغل خرد، توسعه کشاورزی و سرمایهگذاری در انرژیهای تجدیدپذیر متمرکز است تا ضمن اجرای نیات واقفان، خدمات گستردهتری به جامعه ارائه شود