کد خبر:۱۲۳۵۲۶۸

تولد دوباره آب راهکاری برای مقابله با بحران کم‌آبی در البرز

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز با تأکید بر اهمیت اقتصاد آب و بازیافت پساب از ضرورت توجه ویژه به مدیریت منابع آبی در این استان مهاجرپذیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،حمیدرضا نامداری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز، با اشاره به اهمیت استفاده بهینه از منابع آبی و پساب‌ها اظهار کرد: توجه به اقتصاد آب و استفاده مجدد از پساب تحت عنوان تولد دوباره آب، از ضرورت‌های امروز است. استان البرز به‌عنوان دومین استان مهاجرپذیر کشور با محدودیت شدید منابع آب مواجه است و باید به این مسئله به‌عنوان یک چالش فراملی توجه شود.

 وی افزود: سرمایه‌های اصلی ما، نیروهای جوان دانشگاهی هستند و از طریق همکاری با دانشگاه‌ها می‌توانیم زبان مشترکی با دستگاه‌های اجرایی کشور ایجاد کنیم. این تفاهم‌نامه نباید تنها در حد امضا باقی بماند، بلکه باید به ایجاد منفعت برای مردم و عبور از چالش‌های موجود منجر شود.

مریم ترکاشوند، مدیر دفتر توسعه مدیریت و تحقیقات شرکت آبفا البرز انعقاد این تفاهم‌نامه را اقدامی ارزشمند در صنعت آب و فاضلاب دانست و گفت: پرداختن به موضوعاتی مانند کمبود آب، حفظ منابع آبی در برابر آلودگی‌های ناشی از فاضلاب خانگی، فرهنگ‌سازی مصرف بهینه آب و انتقال دانش و فناوری، از مهم‌ترین انتظارات ما از این همکاری است. ایجاد مدرسه فصلی فاضلاب و لجن نیز در همین راستا تعریف شده است.

محمد جعفرزاده معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت آبفا البرز نیز با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: درک صحیح از مزیت نسبی منابع، زمینه‌ساز استفاده بهینه از آب با هزینه کمتر و بازیافت آن برای بازگشت به چرخه طبیعت خواهد شد.

توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه در حوزه آب و فاضلاب نامداری در ادامه تصریح کرد: برقراری ارتباط مؤثر بین صنعت و دانشگاه باعث می‌شود با کمک پژوهش‌های علمی، چالش‌های پیش رو را با روش‌های نوین و به‌سرعت پشت سر بگذاریم. در همین راستا، شرکت آبفا البرز امکانات خود را در اختیار اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های موردنظر قرار می‌دهد تا در چارچوب تفاهم‌نامه، گامی مؤثر در جهت توسعه پایدار خدمات‌رسانی به مردم استان برداشته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار