آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۱۴۹

پویش «نجات قطره‌ها» با نقاشی و مشارکت دانش‌آموزان مهرشهر به روایت تصویر درآمد

۱۱۰ دانش‌آموز دبستانی در مهرشهر در قالب پویش «نجات قطره‌ها»، با نقاشی و فعالیت‌های خلاقانه در حیاط مدرسه، اهمیت بحران آب و مصرف بهینه آن را به تصویر کشیدند.

پویش «نجات قطره‌ها» با نقاشی و مشارکت دانش‌آموزان مهرشهر به روایت تصویر درآمد//لطفا همراه عکس منتشر شود//

 

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،در روزهای بهاری سال برنامه متفاوت و الهام‌بخش در مدرسه دخترانه  در منطقه مهرشهر کرج با حضور ۱۱۰ کودک دبستانی برگزار شد. این رویداد که بخشی از پویش «نجات قطره‌ها» بود، با هدف فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف بهینه آب و آگاهی‌رسانی درباره بحران آب، برگزار شد.

نسترن کیوان‌پور، مدیر اجرایی پویش «نجات قطره‌ها»، در این خصوص گفت: هدف از این برنامه فقط آموزش نبود، بلکه ما می‌خواستیم کودکان نه‌تنها مفهوم بحران آب را بشنوند، بلکه آن را درک کنند و از طریق هنر و مشارکت جمعی، این موضوع را به تصویر بکشند.

در این برنامه، پس از برگزاری یک کارگاه آموزشی با موضوع بحران کم‌آبی و مصرف بهینه آب، دانش‌آموزان در گروه‌های شش تا هشت نفره به نقاشی‌های بزرگ روی مقوا پرداختند. هر گروه در حیاط مدرسه، تصورات و نگرانی‌های خود درباره آب را با رنگ‌ها به تصویر کشیدند. این فعالیت گروهی، فضای متفاوتی را ایجاد کرد که در آن هر کودک توانست صدای خود را پیدا کرده و دغدغه‌هایش را به‌صورت جمعی بیان کند.

کیوان‌پور افزود: ما می‌خواهیم کودکان را به سفیران آموزش تبدیل کنیم. زمانی که آن‌ها مفهومی را با قلب خود درک کنند، آن را به خانواده و جامعه منتقل می‌کنند. در این پویش، ما از زبان هنر و بازی برای آموزش استفاده کرده‌ایم، تا نسل آینده خود به اهمیت آب و بحران آن آگاه شود.

پویش «نجات قطره‌ها» که از سال ۱۴۰۱ در سطح محلات و مدارس استان البرز در حال اجراست، در این برنامه تلاش داشت تا علاوه بر آموزش مفاهیم، تجربه‌ای عملی و به‌یادماندنی برای کودکان فراهم کند.

در پایان مراسم، کیوان‌پور از همکاری کادر آموزشی، مدیریت و پرسنل مدرسه دخترانه تصمیم قدردانی کرد که با همراهی صمیمانه خود، این فضا را برای اجرای برنامه در اختیار تیم پویش قرار دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار