براي شكست طرح آشتي ملي تلاش خواهيم كرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۳۸
برخي فرماندهان ارشد فتح:

براي شكست طرح آشتي ملي تلاش خواهيم كرد

عدنان الضمیر، سخنگوی سرویس های امنیتی تشکیلات عباس در دیدار با دبیر کل جنبش فتح در رام الله گفت: این آشتی دوام نخواهد آورد و ما آن را بی اثر خواهیم ساخت.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از مركز اطلاع رساني فلسطين، برخی منابع ویژه جنبش فتح تاکید کردند: امضای پیش نویس توافقنامه آشتی ملی میان جنبش های مقاومت اسلامی حماس و فتح برخی رهبران و امرای شبه نظامیان تشکیلات عباس را شوکه کرد.
 
عدنان الضمیری، سخنگوی سرویس های امنیتی تشکیلات عباس در دیدار با دبیر کل جنبش فتح در رام الله گفت: این آشتی دوام نخواهد آورد و ما آن را بی اثر خواهیم ساخت، همان طوری که این مسئله در مورد توافقنامه مکه مکرمه اتفاق افتاد.
 
وي خاطرنشان ساخت: تنها طرفی که از این آشتی بهره می گیرد حماس است که از شرایط بحرانی ابومازن سوء استفاده کرد.
 
از سوی دیگر، برخی منابع نزدیک به ماجد فرج، رئیس شبه نظامیان سازمان اطلاعات اعلام کردند که وی با روسای بخش های مختلف این سازمان در منطقه البالوع در رام الله دیدار کرد و خطاب به حاضران گفت: آشتی ملی اعلام شده به یک دکور شباهت دارد و هیچ تاثیری بر آینده امنیتی تشکیلات خودگردان نخواهد گذاشت.
 
الضمیری مدعی شد: حماس می کوشد تا جا پایی در سرویس های امنیتی کرانه باختری داشته باشد و آرامش ما را بر هم بزند، ولی ما هرگز اجازه چنین کاری را به آن نخواهیم داد.
 
فرج یادآور شد: توافقنامه آشتی ملی هرگز دوام نخواهد آورد، ما به بازداشت های خود ادامه خواهیم داد و از درون به حماس ضربه خواهیم زد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار