به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از نتایج تحقیقات صورت گرفته از سوی سرویس شاباک در خصوص شکست این رژیم در جریان عملیات طوفان الاقصی انتقاد کرد.
روزنامه یدیعوت آحارونوت نیز گزارش داد که بحران بی اعتمادی میان نتانیاهو و رونین بار رئیس سرویس شاباک به اوج خود رسیده و بعید نیست نتانیاهو وی را برکنار کند.
شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز از حملات بی سابقه اطرافیان نتانیاهو علیه رئیس شاباک بعد از انجام این تحقیقات خبر داد.
سرویس شاباک روز گذشته اقرار کرد که در برابر برنامه ریزیهای حماس قبل از آغاز عملیات طوفان الاقصی نتوانسته به خوبی عمل کند. تاکنون تعداد زیادی از مقامات امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی استعفا داده و یا برکنار شدهاند.