کد خبر:۱۲۳۶۲۱۱

پیوستن رئیس جمهور به پویش ملی «نه به تصادف» / در رانندگی مسوولیت‌پذیر باشیم

رئیس جمهور به پویش ملی نه به تصادف پیوست و از مردم خواست که بیش از پیش به سلامت خود و دیگران توجه کنند و گفت: اگر همه ما تلاش کنیم تا در رانندگی مسئولیت‌پذیرتر باشیم، می‌توانیم جان بسیاری از هموطنانمان را نجات دهیم و از بروز حوادث دلخراش جلوگیری کنیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مسعود پزشکیان با ابراز نگرانی از آمار تکان‌دهنده تصادفات جاده‌ای و با بیان اینکه سالانه بیش از ۲۰ هزار نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست می‌دهند و صد‌ها هزار نفر مجروح یا معلول می‌شوند، بر لزوم رعایت قوانین رانندگی و مسئولیت‌پذیری بیشتر تأکید کرد.

وی با تأکید بر اهمیت فرهنگ رانندگی ایمن، اظهار داشت: بیشترین عواملی که منجر به حوادثی واقعاً دردناک می‌شود، نوع رانندگی و رفتار ما در جاده‌ها است.

وی با اشاره به آمار بالای تلفات ناشی از تصادفات رانندگی گفت: سالانه بیش از ۲۰ هزار نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست می‌دهند و بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفر مجروح، معلول یا زمین‌گیر می‌شوند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: این آمار تکان‌دهنده نشان می‌دهد که می‌توان با رعایت اصول ایمنی از بسیاری از این حوادث جلوگیری کرد تا خانواده‌های بیشتری در غم و اندوه فرو نروند و زندگی‌شان به نابودی کشیده نشود.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اثرات ماندگار این حوادث در زندگی بازماندگان افزود: خاطرات تلخ تصادفات هیچ‌گاه از ذهن حادثه‌دیدگان پاک نمی‌شود، از دست دادن یک عزیز، دچار شدن به نقص عضو یا زمین‌گیر شدن، حسرتی ابدی برای فرد و خانواده‌اش به همراه دارد.

پویش ملی «نه به تصادف» اقدامی جمعی و حرکتی ملی در راستای مشارکت همگان برای کاهش آمار حوادث جاده‌ای و خسارت‌های سنگین ناشی از آن است که از چندی پیش با تاکید رییس جمهور مبنی بر ضرورت تلاش و برنامه ریزی برای کاهش تصادفات به ویژه در تعطیلات و سفر‌های نوروزی و پیشنهاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به هیات دولت راه اندازی شده است.

سردار سیدتیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا نیز با استقبال از تأکیدات و برنامه‌های پیشنهادی رییس جمهور برای مقابله با تخلفات رانندگی و ایجاد سیاست‌های تشویقی و تنبیهی مؤثر، اظهار کرد: اظهارات رئیس جمهور نشان از دغدغه و اهتمام جدی دولت نسبت به موضوع تصادفات جاده‌ای و تلفات ناشی از آن و تلاش برای کاهش حوادث دارد و برهمین اساس پلیس راهور فراجا با بکارگیری تمامی امکانات و ظرفیت‌ها در راستای دغدغه مهم و تحقق اهداف پویش نه_به_تصادف اقدام خواهد کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با بیان اینکه هدف از پویش «نه به تصادف» یک کار خیر برای عموم مردم و به ویژه جوانان است، گفت: در ۱۵ روز نوروز ۱۴۰۳، هزار و ۱۰۰ نفر در تصادفات جاده‌ای قربانی شدند که بیشتر آنها جوانان بودند.

محمد رضا ظفرقندی افزود: اگر یک مورد مرگ و میر ناشی از تصادفات کاهش پیدا کند، احساس بُرد می‌کنیم و خوشایند است.

ظفرقندی تاکید کرد: باید با فرهنگ‌سازی و توصیه به مردم و انجام کار خیر که راه اندازی پویش نه به تصادف است از مرگ و میر تصادفات که عمدتا جوانان هستند، جلوگیری کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار