کد خبر:۱۲۳۷۰۶۲

حماس: برای ورود به مرحله دوم مذاکرات آماده هستیم

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، بر آمادگی این جنبش برای ورود به مذاکرات مرحله دوم در راستای تحقق خواسته‌های مردم فلسطین و لزوم فشار بر اشغالگران برای عمل به تعهدات خود تاکید کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، عبداللطیف القانوع سخنگوی جنبش حماس گفت: تلاش‌های میانجیگران مصری و قطری برای تکمیل اجرای توافق آتش بس و آغاز مذاکرات مرحله دوم ادامه دارد و نشانه‌های مثبتی در این زمینه وجود دارد.

ما بر آمادگی خود برای ورود به مذاکرات مرحله دوم در راستای تحقق خواسته‌های مردم خود تاکید می‌کنیم و خواهان افزایش تلاش‌ها برای امدادرسانی به نوار غزه و رفع محاصره مردم مجروح و خسته هستیم.

هیئتی از رهبران جنبش حماس از روز گذشته در قاهره به سر می‌برد و راه‌های آغاز مذاکرات مرحله دوم و ملزم کردن اشغالگران به آن و سازوکار‌های اجرای مصوبات نشست سران عرب را بررسی می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار