حمله تروریستی در بلوچستان پاکستان؛ راننده قطار زخمی و چندین نفر گروگان شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۴۷۵

حمله تروریستی در بلوچستان پاکستان؛ راننده قطار زخمی و چندین نفر گروگان شدند

تروریست‌ها به یک قطار مسافربری در بلوچستان پاکستان حمله کرده و ۴۰۰ مسافر را گروگان گرفتند. ایران این حمله را محکوم کرد و آن را جنایتی علیه بشریت دانست.
حمله تروریستی در بلوچستان پاکستان؛ راننده قطار زخمی و چندین نفر گروگان شدند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ عناصر مسلح در ایالت بلوچستان پاکستان به یک قطار مسافربری که از کویته به سمت پیشاور در حال حرکت بود، حمله کرده و راننده قطار را زخمی کردند.

منابع امنیتی پاکستان اعلام کردند که طراحان اصلی این حمله در افغانستان مستقر بوده و هم‌زمان اخبار جعلی درباره حادثه در فضای مجازی منتشر شده است.

تروریست‌ها حدود ۴۰۰ مسافر، از جمله زنان و کودکان، را گروگان گرفته و تهدید کرده‌اند که در صورت عملیات ارتش، تمامی سرنشینان را خواهند کشت. تاکنون سه مهاجم کشته و ۲۰ گروگان آزاد شده‌اند، اما برخی منابع از کشته شدن ۱۱ نظامی پاکستانی در درگیری‌ها خبر داده‌اند.

گروه تجزیه‌طلب "ارتش آزادیخواه بلوچ" مسئولیت این حمله را برعهده گرفته است. سفارت ایران در پاکستان این حمله تروریستی را محکوم و آن را جنایتی علیه بشریت توصیف کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار