آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۷۹۷
در گفت و گو با دانشجو

گلرو: تجربه نشان داه که طرف آمریکایی در عمل به توافقات جدی نیست

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تجربه مذاکرات قبلی با آمریکا گفت: مذاکرات قبلاً انجام شده و مجوز آن صادر شده بود، اما آمریکایی‌ها در همان زمان نیز به تعهدات خود عمل نکردند و این تجربه نشان داد که طرف مقابل در عمل به توافقات جدی نیست.

عباس گلرو عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی  خبرگزاری دانشجو گفت: در موضوعات حساس سیاست خارجی، هرگونه اظهار نظر باید با دقت و به‌طور حساب‌شده باشد و در این زمینه، مقام معظم رهبری به عنوان فصل‌الخطاب شناخته می‌شوند. 

وی در ادامه  با اشاره به تجربه مذاکرات قبلی با آمریکا، به‌ویژه در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما افزود: مذاکرات قبلاً انجام شده و مجوز آن صادر شده بود، اما آمریکایی‌ها در همان زمان نیز به تعهدات خود عمل نکردند واین تجربه نشان داد که طرف مقابل در عمل به توافقات جدی نیست. 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید بر لزوم دقت در پیشبرد مذاکرات با کشور‌های دیگراظهار داشت: در شرایط کنونی، مذاکرات باید با عقلانیت و هوشمندی پیش برود و وزارت امور خارجه به عنوان مرجع اصلی، باید با انجام کار کارشناسی و ارائه نظرات تخصصی، منافع ملی را مورد توجه قرار دهد. 

وی افزود: بخش عمده‌ای از سیاست خارجی در حال حاضر معطوف به تأمین منافع اقتصادی است که از طریق دیپلماسی و پیگیری‌های دیپلماتیک قابل تحقق است و اما باید ابتدا ارزیابی کرد که آیا طرف مقابل، به‌ویژه آمریکا، اراده و حسن نیت لازم برای انجام مذاکرات و رسیدن به توافقات دارد یا خیر. 

گلروبا اشاره به وضعیت روابط ایران با کشور‌های اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام گفت: اروپایی‌ها علی‌رغم باقی ماندن در برجام، به تعهدات خود عمل نکردند و این موضوع نشان می‌دهد که وضعیت مذاکرات و روابط با طرف‌های غربی پیچیده‌ تر از گذشته است. 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد : مذاکرات با آمریکا و دیگر کشور‌ها باید با درایت و برنامه‌ریزی دقیق پیش برود تا منافع ملی و مصالح کشور به بهترین نحو تأمین شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار