کد خبر:۱۲۳۹۷۰۵
در گفت‌و‌گو با دانشجو:

پورکمالی: عملیات اجرایی جابه‌جایی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه شهید رجائی در بهار امسال آغاز می‌شود+ فیلم

رئیس دانشگاه شهید رجائی از آغاز عملیات اجرایی جابه‌جایی خوابگاه‌های دانشجویی شهید رجائی در بهار ۱۴۰۴ خبر داد.

پورکمالی: آغاز عملیات اجرایی جابه‌جایی خوابگاه‌های دانشجویی شهید رجائی در بهار ۱۴۰۴+ فیلم

علی پورکمالی رئیس دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: دانشجویان معمولاً فاصله زیادی تا دانشگاه دارند و در رفت‌وآمدهایشان زمان زیادی را از دست می‌دهند. ما نیز کاملاً از این مشکلات آگاه هستیم و برایمان ناراحت‌کننده است. البته، ما مصوبه‌ای در هیئت امنا برای تهاتر خوابگاه‌ها گرفته‌ایم. دو خوابگاه اصلی ما، خوابگاه حافظ و خوابگاه طرشت، دارای بالاترین ظرفیت‌ها هستند. همچنین، کمیته‌ای با نظر مساعد وزیر محترم آموزش‌وپرورش و نماینده ویژه ایشان تشکیل شده است تا زمینه تهاتر و جابه‌جایی خوابگاه‌ها فراهم شود.

وی افزود: بدیهی است که جابه‌جایی خوابگاه‌ها، به‌ویژه هنگامی که صحبت از سه تا چهار هزار تخت دانشجویی باشد، فرایندی پیچیده و زمان‌بر است و ساخت یک سازه جدید ممکن است در بازه شش‌ماهه یا یک‌ساله پاسخ‌گو نباشد. بااین‌حال، در تلاش هستیم که این کار هرچه سریع‌تر و با کمک یک پیمانکار توانمند و با ظرفیت بالا انجام شود. این اقدام علاوه بر افزایش تعداد تخت‌های خوابگاهی، امکان افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو را نیز فراهم می‌کند، چراکه ظرفیت خوابگاهی تأثیر مستقیمی بر ظرفیت دانشجویی دارد. امیدواریم با توسعه خوابگاه‌ها، خدمات بهتری به دانشجویان ارائه دهیم تا زمان کمتری در رفت‌وآمد از دست بدهند و از فرصت‌های خود برای افزایش دانش و مهارت‌های معلمی بهره‌مند شوند.

پور کمالی در ادامه گفت: تمام تلاش و برنامه‌ریزی‌های ما معطوف به همین هدف است. همان‌طور که اشاره کردید، خوابگاه طرشت در ضلع شمالی دانشگاه صنعتی شریف واقع شده و دارای مرز مشترک با این دانشگاه است. قصد داریم این خوابگاه را در اختیار دانشگاه صنعتی شریف قرار دهیم. بااین‌حال، در حال حاضر حدود ۶۰۰ دانشجو در این خوابگاه سکونت دارند. بر اساس برنامه هفتم توسعه، ما موظف هستیم سالانه ۲۵ درصد به ظرفیت دانشجویی خود اضافه کنیم. امسال، اولین سالی بود که ظرفیت پذیرش ما به ۹۲۰ نفر رسید، که نسبت به سال گذشته ۳۰۰ نفر افزایش داشته است. این افزایش ظرفیت باعث افزایش تراکم دانشجویان در خوابگاه‌ها شده است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: طبیعتاً، اگر بخواهیم خوابگاه طرشت را جابه‌جا کنیم، باید مکانی حداقل با ۶۰۰ تخت جایگزین داشته باشیم. وزارت علوم واحدی از دانشگاه پیام نور را پیشنهاد داده بود که از نظر موقعیت مکانی نسبتاً مناسب بود، اما از نظر تعداد تخت پاسخ‌گوی نیاز ما نبود. علاوه بر این، مشکلات حقوقی و اسنادی نیز وجود داشت؛ از جمله اینکه برخی معارضان محلی نسبت به این محل اعتراض داشتند که ریسک‌هایی را به همراه داشت. در نتیجه، از اقدام برای این جایگزینی صرف‌نظر کردیم.

پور کمالی در ادامه بیان کرد: بااین‌حال، ما از هرگونه پیشنهاد مناسب استقبال می‌کنیم، چه در مورد خوابگاه حافظ که در موقعیتی خاص در مرکز شهر تهران قرار دارد، و چه در مورد خوابگاه طرشت که قطعاً بهترین موقعیت را برای دانشگاه صنعتی شریف دارد. اگر در نزدیکی دانشگاه، در محدوده‌هایی مانند اطراف اتوبان شهید بابایی، منطقه ازگل، بلوار ارتش یا محلاتی، زمینی مناسب در دسترس باشد و یک پیمانکار متعهد اجرای پروژه ساخت‌وساز را بر عهده بگیرد، ما آمادگی کامل برای انجام تهاتر را داریم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: کمیته‌ای که تشکیل شده دقیقاً در حال پیگیری این موضوع است و این مسئله را با جدیت دنبال می‌کنیم. هدف ما این است که در بهار سال ۱۴۰۴ عملیات اجرایی این طرح را آغاز کنیم. در سه‌ماهه پیش رو، قصد داریم از مرحله مطالعات، برنامه‌ریزی، تفاهم و توافق عبور کنیم و این طرح را وارد فاز اجرا و عملیات کنیم.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار