آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۳۳۴
پس از آزادي از بازداشت

حسن الترابي دولت را تهديد به سرنگوني كرد

حسن الترابي، پدر معنوي سابق دولت البشير پس از آزادي از بازداشت 100 روزه، اعلام كرد: به فعاليت هايش براي سرنگوني حكومت خارطوم ادامه خواهد داد.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره، رهبر حزب کنگره ملی مخالف نظام عمر البشیر گفت: به فعالیتش برای براندازی دولت البشیر ادامه می دهد، وی هر نوع توافق با دولت را بعید دانست.
 
این در حالی است که الترابی پس از یکصد روز حبس آزاد شده است و دست یکی از دختران وی به سبب تحصن در برابر سازمان امنیت ملی و اطلاعات شکسته شده بود.
 
مقامات خارطوم الترابی، پدر معنوی سابق دولت البشیر را به برنامه ریزی برای ترورهای سیاسی و ایجاد هرج و مرج برای نابودی دولت متهم کردند اما وی به خبرنگاران گفت: ما افراد را نمی کشیم اما نظام ها را می کشیم.
 
وی هشدار داد انقلاب در سودان بدتر از انقلاب های سال های 1964 و 1985 خواهد بود./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار