کد خبر:۱۲۴۳۴۹۴
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج:

امام خمینی مسئله فلسطین را در اولویت سیاست خارجی ایران قرار داد

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج با اشاره به اهمیت آرمان قدس گفت: امام خمینی (ره) از همان ابتدا مسئله فلسطین در اولویت سیاست خارجی ایران قرار داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علی رضایی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین کشور در اجتماع پایانی راهپیمایان روز جهانی قدس در مصلی امام علی (ع) شهر کرمان ، گفت: روز قدس روز انفکاک حق و باطل است.

وی افزود: امام خمینی (ره) مسئله فلسطین در اولویت سیاست خارجی ایران قرار داد؛ هدف دشمن بعد از فلسطین سیطره بر همه سرزمین‌های اسلامی است.

او بیان کرد: در قرآن در سوره مائده آمده است، سر سخت‌ترین مردمی که نسبت به مسلمین کینه دارند یهودی‌ها هستند، آنها در یک روز ۷۰ پیامبر را به خاک و خون کشاندند

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین کشور تاکید کرد: امام از آغاز انقلاب حمایت خود را از آرمان قدس و فلسطین اعلام کرد و باعث وحدت جهان اسلام شد و این یک هشدار به دشمنان اسلام بود.

وی افزود: رهبری انقلاب نیز مسئله اول دنیای اسلام را مسئله فلسطین می‌دانند؛ باید تاکید کرد که اسراییل جز زبان زور نمی‌فهمد.

او اعلام کرد: روز قدس از ایام الله است و متعلق به همه جهان اسلام است؛ روز قدس از آینده و از اضمحلال و نابودی رژیم صهیونیستی سخن می‌گوید.

حجت‌الاسلام علی رضایی گفت: در دهه‌های قبل به طور غیر قانونی قیومیت فلسطین را به انگلیس واگذار کردند و بعد از جنگ‌ جهانی دوم نیز رسما به اسراییل موجودیت دادند؛ ملت فلسطین از همان زمان قیام کردند در ۴ جنگ شرکت کردند، اما به دلیل عدم حمایت کشور‌های عربی و اسلامی شکست خوردند.

او اعلام کرد: آنها سپس طرح سازش را در کمپ دیوید امضا کردند که این اقدام یک خیانت بود و کاشف الغطا از علمای شیعه و سایر علما از همان زمان آنرا محکوم کردند.

وی با اشاره به جنایت‌های بی رحمانه رژیم کودک کش صهیونیستی در غزه، بر تداوم حمایت‌های موثر ملت‌های مسلمان و کشور‌های اسلامی و آزادی خواهان سایر کشور‌های جهان از مردم بی دفاع فلسطین تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار