کد خبر:۱۲۴۵۲۴۸
یادداشت دانشجویی|

ایران را تهدید نکنید، بازی با آتش است!

جنگ را ما انتخاب نمی‌کنیم، اما اگر تحمیل شود، پایانش را ما رقم خواهیم زد. آمریکا امروز در ضعیف‌ترین موقعیت خود قرار دارد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمد علوی، دبیر تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی همدان: تاریخ این سرزمین، تاریخ سرافرازی و ایستادگی است. دشمنان بسیاری آمده‌اند، آزموده‌اند و شکست خورده‌اند. از اسکندر تا مغول، از انگلیس تا صدام، همه به خیال خود آمده بودند تا ایران را به زانو درآورند، اما در این سرزمین، هر متجاوزی یا مدفون شد یا فراری. آمریکا هم از این قاعده مستثنی نیست. اگر گمان می‌کند که با تهدید نظامی می‌تواند ملت ایران را مرعوب کند و بر سر میز مذاکره‌ای که خود می‌خواهد بکشاند، سخت در اشتباه است.

آنها که امروز در کاخ سفید نشسته‌اند، از سر نادانی تاریخ را فراموش کرده‌اند. نمی‌دانند که ایرانی‌ها تهدید را نه‌تنها تحمل نمی‌کنند، بلکه آن را به فرصتی برای نمایش قدرت تبدیل می‌کنند. این ملت، همان ملتی است که در برابر صدام و تمام دنیای غرب، هشت سال ایستاد و سرانجام دشمن را به زباله‌دان تاریخ فرستاد. امروز، با ده‌ها برابر قدرت و امکانات، هر متجاوزی را در همان گام اول نابود خواهد کرد.

امیرالمؤمنین علی (ع) در خطبه ۱۲۳ نهج البلاغه می‌فرمایند:

وَ أَیُّ امْرِئٍ مِنْکُمْ أَحَسَّ مِنْ نَفْسِهِ رَبَاطَةَ جَأْشٍ عِنْدَ اللِّقَاءِ وَ رَأَى مِنْ أَحَدٍ مِنْ إِخْوَانِهِ فَشَلًا فَلْیَذُبَّ عَنْ أَخِیهِ بِفَضْلِ نَجْدَتِهِ الَّتِی فُضِّلَ بِهَا عَلَیْهِ کَمَا یَذُبُّ عَنْ نَفْسِهِ، فَلَوْ شَاءَ اللَّهُ لَجَعَلَهُ مِثْلَهُ.

هر کدام از شما در صحنه نبرد با دشمن، در خود شجاعت و دلاورى احساس کرد، و برادرش را سست و ترسو یافت، به شکرانه این برترى باید از او دفاع کند، آنگونه که از خود دفاع مى کند، زیرا اگر خدا بخواهد او را، چون شما دلاور و شجاع گرداند.

إِنَّ الْمَوْتَ طَالِبٌ حَثِیثٌ لَا یَفُوتُهُ الْمُقِیمُ وَ لَا یُعْجِزُهُ الْهَارِبُ. إِنَّ أَکْرَمَ الْمَوْتِ الْقَتْلُ، وَ الَّذِی نَفْسُ ابْنِ أَبِی طَالِبٍ بِیَدِهِ لَأَلْفُ ضَرْبَةٍ بِالسَّیْفِ أَهْوَنُ عَلَیَّ مِنْ مِیتَةٍ عَلَى الْفِرَاشِ فِی غَیْرِ طَاعَةِ اللَّهِ.

همانا مرگ به سرعت در جستجوى شماست، آنها که در نبرد مقاومت دارند، و آنها که فرار مى کنند، هیچ کدام را از چنگال مرگ رهایى نیست و همانا گرامى‌ترین مرگ‌ها کشته شدن در راه خداست. سوگند به آن کس که جان پسر ابو طالب در دست اوست، هزار ضربت شمشیر بر من آسانتر است از مرگ در بستر استراحت، در مخالفت با خداست.

وَ کَأَنِّی أَنْظُرُ إِلَیْکُمْ تَکِشُّونَ کَشِیشَ الضِّبَابِ، لَا تَأْخُذُونَ حَقّاً وَ لَا تَمْنَعُونَ ضَیْماً؛ قَدْ خُلِّیتُمْ وَ الطَّرِیقَ، فَالنَّجَاةُ لِلْمُقْتَحِمِ وَ الْهَلَکَةُ لِلْمُتَلَوِّم.

گویى شما را در برخى از حمله ها، در حال فرار، ناله کنان، چون گلّه اى از سوسمار مى نگرم که نه حقّى را باز پس مى گیرید، و نه ستمى را باز مى دارید. اینک این شما و این راه گشوده، نجات براى کسى است که خود را به میدان افکنده به مبارزه ادامه دهد، و هلاکت از آن کسى است که سستى ورزد.

ملت ایران همان ملتی است که مرگ در راه عزت را سعادت می‌داند. پس اگر تصور می‌کنید که با چند تهدید پوچ، این ملت را مجبور به پذیرش خواسته‌های خود می‌کنید، سخت در اشتباهید.

جنگ را ما انتخاب نمی‌کنیم، اما اگر تحمیل شود، پایانش را ما رقم خواهیم زد. آمریکا امروز در ضعیف‌ترین موقعیت خود قرار دارد؛ شکست در افغانستان، فضاحت در عراق، فروپاشی اقتصادی و اختلافات داخلی، و با این حال، هنوز خیال دخالت در سرزمین شیران را دارد؟ اگر حتی لحظه‌ای چنین حماقتی را مرتکب شود، باید بداند که پایگاه‌هایش در خاورمیانه در تیررس هستند، ناوهایش گورستانی شناور خواهند شد، و هیچ نقطه امنی برای نیروهایش باقی نخواهد ماند.

اگر فکر می‌کنید که ایران را با فشار به مذاکره می‌کشانید، بدانید که این ملت در برابر ظلم، تنها یک پاسخ دارد: مقاومت تا آخرین نفس، و ضربه‌ای که دشمن را از صفحه تاریخ محو کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار