کد خبر:۱۲۴۵۹۳۶

جنایت جدید صهیونیست‌ها در بمباران چادر‌های جنگ زدگان فلسطینی+فیلم

صهیونیست‌ها بامداد امروز بار دیگر در جنایتی جدید چادر‌های جنگ زدگان فلسطینی در غرب خان‌یونس واقع در جنوب نوار غزه را بمباران کردند که در پی آن چندین نفر شهید و زخمی شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه‌های محلی فلسطینی بامداد امروز از حمله رژیم صهیونیستی به چادر‌های جنگ زدگان فلسطینی و منازل مسکونی در خان‌یونس در جنوب نوار غزه خبر دادند.

بر اساس این گزارش، در بمباران رژیم صهیونیستی به چادر‌های آوارگان فلسطینی در منطقه المواصی و یک باب منزل مسکونی در غرب خان‌یونس واقع در جنوب نوار غزه ۹ نفر شهید و ۲۰ نفر دیگر زخمی شدند.

رسانه‌های فلسطینی همچنین از شهادت نصرالدین مقداد خبرنگار فلسطینی در بمباران منزلش در محله الأمل در شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه خبر دادند.

همچنین در حمله رژیم صهیونیستی به یک باب منزل مسکونی در محله الشجاعیه در شرق شهر غزه چند نفر شهید و زخمی شدند.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار