آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۰۶۹
رئیس‌کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد:

لزوم برنامه‌ریزی فوری برای تأمین آب شرب شهر کرمان/ تکمیل پروژه انتقال آب از سد شهیدان امیرتیموری یک موضوع حیاتی است

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان با اشاره به وضعیت نگران‌کننده منابع آبی استان بر لزوم برنامه‌ریزی فوری برای تأمین آب شرب شهر کرمان تاکید کرد و گفت: تکمیل پروژه انتقال آب از سد شهیدان امیرتیموری یک موضوع حیاتی است. 

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس‌کل دادگستری استان کرمان در نشست مشترک با مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمان با بیان اینکه برخی چاه‌های غیرمجاز سالیان گذشته حفر شده‌اند و امکان پلمب آنها بدلیل وجود درختان مثمر در اطراف آن‌ها وجود ندارد، اظهار کرد: در صورت شناسایی در مراحل اولیه، می‌توان از ادامه روند حفر چاه‌های غیرمجاز جلوگیری کرد.

وی با اشاره به چالش جدی در شهرستان قلعه‌گنج افزود: موضوع حفر چاه‌های غیرمجاز در این شهرستان به دادستان ارجاع خواهد شد تا از تمامی ظرفیت‌های شورای تأمین شهرستان استفاده شود و با همراهی نیرو‌های نظامی و انتظامی، اقدامات لازم جهت متقاعدسازی مردم و سامان‌دهی وضعیت موجود صورت گیرد.

وضعیت منابع آبی استان نگران‌کننده است

او وضعیت منابع آبی استان را نگران‌کننده توصیف و بر لزوم برنامه‌ریزی فوری برای تأمین آب شرب شهر کرمان تأکید کرد. 

حمیدی افزود: شهر کرمان تنها شهری است که فاقد منابع آب سطحی بوده و تأمین آب آن به طور کامل متکی به منابع زیرزمینی است، برداشت از این منابع به حد اشباع رسیده و نیازمند تدابیر جدی برای آینده هستند.

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان همچنین تکمیل پروژه انتقال آب از سد شهیدان امیرتیموری به کرمان را یک موضوع حیاتی دانست و تصریح کرد: باید همه دستگاه‌های ذی‌ربط در راستای تسریع در تکمیل این پروژه تلاش کنند تا علاوه بر جلوگیری از تضییع بیت المال در خصوص هزینه‌های انجام شده در زمان بحران یا کمبود آب شرب در شهر کرمان از آن استفاده شود.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های ناپایدار در حوزه تأمین آب، افزود: با توجه به کمبود بارش در استان، تأمین آب شرب با چالش‌های جدی رو‌به‌رو شده است.

پلمب۸۰۰ حلقه چاه غیرمجاز
 
در ابتدای این نشست، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمان نیز با ارائه گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته، گفت: نزدیک به ۸۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان پلمب شده و ۲۹۰ مورد دیگر نیز با حکم قضائی در آستانه پلمب هستند.

حمید علیدادی سلیمانی، همچنین از حفر ۱۵ حلقه چاه غیرمجاز در دشت سولان شهرستان قلعه‌گنج خبر داد و افزود: برخی صنایع و معادن نیز اقدام به تصرف غیرقانونی بستر رودخانه‌ها و حفر چاه غیرمجاز کرده‌اند که لازم است مصوبات جدی برای مقابله با آنها اتخاذ شود.

وی در پایان، پیشنهاد برگزاری همایشی با حضور رؤسای دادگستری و دادستان‌های استان را در ماه‌های آتی مطرح و اظهار امیدواری کرد که این همایش به افزایش هماهنگی‌ها در راستای حفاظت از منابع آبی و زیستی استان منجر شود.

گفتنی است در این نشست، احداث غیرقانونی ویلا در بستر رودخانه‌ها در مناطقی همچون کوهپایه و سیرچ نیز از جمله چالش‌های زیست‌محیطی استان عنوان شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار